Meni je ovo u globalu ogromno razočaranje.
Kreatora iznimno poštujem, napravio mi je neke od najdražih serija. I ovdje je krenulo ozbiljno fantastično.
Ali zadnje dvije epizode su stvarno loše. Ne razumijem što se tamo kod pisaca događalo. Ima i dalje izuzetno zanimljivih koncepata i par dijaloga, ali većina je loša. Nema kontinuiteta. To je najgore, kaj nema kontinuiteta. Ni općenito, ali niti u smjernicama koje su postavili u seriji. Ekipa je retardirana. Likovi se razvijaju i ponašaju totalno neprirodno.
Nije uopće problem kaj su glavni glumci djeca, odnosno predstavljaju djecu. Dapače, to je jedan od bolje odrađenih elemenata. Neki su glumci fantastično odradili taj zadatak. Zbilja djeluju kao djeca. Govor, kretnje, geste, odlično.
Wendy je u prvoj epizodi bila jedan od najboljih elemenata serije, da bi na kraju njen character arc bio totalno neuvjerljiv, neprirodan i besmislen. A da ne kažem da je na kraju bez ikakvog objašnjenja napravljena toliko OP da nema nikakvih tenzija više u seriji.
Čak mi je i za samog Aliena žao. Koliko god sam u početku bio sretan kaj je creature pravi, a ne CGI, na kraju je ispao kao neki jeftini Halloween kostim. Nema one napetosti, nema tenzija, nema straha.
Boy genius ne da nije genius nego je gluplji od balvana. Cijelo vrijeme sam se nadao da će biti nešto na kraju, da je on to sve predvidio iz nekog razloga, da vojske i securitya nema zbog master plana. Ali ne, samo je retardiran.
Baš šteta, šteta, velika šteta. Odličan početak, intrigantni koncept, ali cijeli produkt na kraju baš razočaravajuće. U globalu ocjena 5/10. Jedno od većih razočaranja…