pravednik prayer Horizon je Sonyev tech showcase serijal, ono što prodaje konzolu. Nebi ni ja iznajmio licencu kinezima. Dosta je notornog kopiranja.
foggy solidmerlin Steta mozda bi napravili zanimljiviju igru od gerilaca. Bilo tko bi napravio zanimljiviju igru od njihova dva whoreajzona. pravednik Nebi ni ja iznajmio licencu kinezima. Dosta je notornog kopiranja. Sve ove souls igre koje sam igrao od kineza i korejaca jesu kopije, ali dovoljno imaju svojega da nisu. I bolje igre od dosta izvornih, tko bi rekao.
solidmerlin prayer Čak čitam da je Tencent htio iznajmiti HZD licencu da naprave svoju igru ili sta već pa ih je Sony odbio Htjeli su da naprave Horizon 3 ali im nisu dali, pa ni licencu na Decimu. Steta mozda bi napravili zanimljiviju igru od gerilaca.
montoya pravednik Kratosa mora glumiti muž od 120 kg i 2 metra Da je živ, stari dobri Bud Spencer bil bi idealan, neprijatelji bi padali ko pokošeni… 😀
wooddiebone wooddiebone Prosječni vlasnik mikropenisa: Vidi netko spominje Horizon. Bolje da uđem u temu i po sedamdeset tisućiti put napišem da je meni igra loša.
foggy wooddiebone Moja mama bi te prebila i napravila kiflice od tebe, i sve to dok ti sere protiv Whoreajzona. Los si 😃
wooddiebone escoban Pa tužio je Nintendo boga isusa iz Palworlda. U toj mjeri da više ni nije ista igra. Tak će Sony i za ovo.
Deadwalker Bome imaju argumenata za tužbu, de facto idemo pokupiti pare na popularnom IP-u dok Sony ne izbaci Horizon 3.