KruxZhlajfa Izgleda apsolutno odvratno, na najbolji mogući način!!
To što je igra iz prvog lica meni osobno ne smeta, kod horror igara cijenim imerziju i taj nekakav "physical interaction" tijela lika i okoline. Npr: Ovo kad mora popravit gležanj ili zabit ruku u khm nesanitarno mjesto. Baš me podsjeća na Resi 7, koji mi je baš znao stvarat jezu, jer se vide fizičke posljedice nakon interakcije lika i njegove freaky okoline. Ako smijem pitat, je li bilo kakve inspiracije iz Resident Evila 7 / 8?
Melee combat izgleda fora, inače nisam fan kad igre stavljaju weapon degredation, no s obzirom da je riječ o horror igri s namjerom podizanja razine napetosti, skroz nemam problema. Moram priznat da sam više sklon horror igrama koje mi daju bilo kakvu metodu samoobrane, za razliku od igranja skrivača. Em daje još jednu dimenziju igri, em omogućava igraču neku vrstu ispušnog ventila i mogućnosti da uzvrati okolini oko sebe koja ga pokušava ubit (Jer recimo, što zvuči strašnije, bježat i skrivat se od neke neuništive sile, ili imati mogućnost dat sve od sebe i borit se do krajnjeg umora, i vidjet koliko je jednostavno nemoguće. Mislim da tu nema krivog odgovora, smatram da je to stvar osobne perspektive.)
Ona scena sa sačmom je bila bomba! Sviđa mi se šta nisu samo melee oružja, već ćemo imat i vatrena oružja (s onako 4 metka pretpostavljam
). Tu se može otvorit potpuno nova dimenzija u gameplayju. Tu se stvara pitanje: Kako pokazati igraču da je napredovao od početka igre, unutar samog gameplayja? Prelazak sa melee na vatrena oružja bi bio dobar način (imho), te me zanima kakav će biti ammo availability i ako će igra imat više težina.
Bio sam pisao još više toga no komp mi se crashao usred pisanja pa sam morao krenut ponovno od nule, a sigurno sam imao više toga zapisanog što sam već zaboravio.
Atmosfera je čisti 12/10, ja nmg, izgleda odlično. chefs kiss
HYPE!!!