Uglavnom, imam za riješiti dva Macbook Aira koje sam koristio za posao (tj. kolegice u uredu su koristile oba laptopa). Konkretno:
-> Macbook Air Intel procesor (zadnja prije M serije) s 128 GB interne memorije kupljen cca u toku 2020. godine.

I dalje odličan za surfanje, light uredski posao, gledanje filmova itd. Baterija ima cca 278 ciklusa punjenja, mislim da može i dalje dobar dio radnog dana bez punjača. Nema na laptopu bilo kakvih vidljivih oštećenja, poklapanjam i torbu za laptop.
Cijena: 450 EUR.
-> Macbook Air M1 procesor s 256 GB interne memorije

Kupljen cca u toku 2021, fenomenalan za posao, savršen laptop za bilo kakvo redovno korištenje (surfanje, multimedija, što god - čak može i neke light igre vrtiti). Battery health na 84%, no može on bez punjača veći dio radnog dana uz intezivno korištenje. Nema na laptopu nikakvih ogrebotina ili tragova oštećenja. Također poklanjam torbu za laptop.
Cijena: 600 EUR
Primopredaja na relaciji VŽ-ČK-ZG, poštom mi se baš to ne šalje jer nemam pouzdanja u dostavne službe + preferiram da kupac sam isproba uređaj prije kupovine da nema poslije ja mislio.