Ajmo napisati koju nakon 45h igre
Kad se sve zbroji zabavljan se i igra mi se ali je minusa dosta.
Prvo stavio na normal i moran priznati da san ginuo dosta cak vise nego u iti jednom nastavku oden malo na net viditi koji kurac i ono treba staviti na hard jer onda radu bolje sve te pizdarije kad nađes oružje sa svakakvim dodatcima.
Odem na hard i da padaju bolje, jest da i ti brze padas ali hard ispada lakša igra plus vise xpa i loot i bla bla bla.
Onda prica loša, glavni negativac jako loš bas sa nicim ne iskace zavrsio san igru i ovo se nece zapamtiti po nicemu.
Onda dizajn misija je kriminalan od glavnih misija do sporednih jedno 70% je fetch quest 20% je stani tu i brani i 10% hodaj uz mene i prati me. Znaci ovo je konstanta nema odmaka.
Side misije traju i po pola sata di trces iz kraja mape na kraj mape da dohvatis neki kurac i onda na kraju dobijes mizeran xp.
Xp su bas zakocili jako jako jako sporo se puni.
Odma jedan tip završite igru sto prije jer nakon zavrsetka se otkljucaju specijalizacije pa se i tamo dize xp usporedno sa levelom. Kad san zavrsio igru bio san lv40 sad san 43 i usput natukao 20lv u specijalizaciju.
Znaci sto prije zavrsiti kampanju da ne propada xp.
Mapa je ubisoft puta 2 znaci tona toga za skupiti eto jer zasto ne. Kad prodes kroz mapu igra to pokaze stvari za skupiti osim kad odluci da nece pokazati pa moras otvarati youtube i tako naci ovo sto ne pokazuje.
Koliko vidin falili su taj end game ali po svemu to je sto godina iza Border 3
Tamo si imao mayhem mod di si dizao tezine pa na sto vecem modu si imao i jaca oruzja pa si imao razlog za dizati se i farmati a uz to imao si i anoited oruzja to je bila jos jaca verzija oruzja pa je i tu gust bio.
Ode je isti kurac bio na easy ili ja ultimate volt hunter 5 tezini
Ja san trenutno otkljuca UVM 1 i aj daje vise xpa
Uglavnom nakon B3 ovo je bas korak unazad i sad cekaj sto parcheva i dlcova da to bude kao tamo.
A i Tiny Tina mi je bila puuuno bolja i imala je odlicne misije pune easter eggova i lokacije koje su bile daleko bolje nego ove