Raziel Jel nemamo Borderlands 4 temu, ili moj pretraživač ne raboti? Uglavnom, prikazan je prvi igriv lik pod imenom Vex. Radi se o Siren, i ima mnogo više mogućnosti u odnosu na ostale Siren likove iz prošlih dijelova. Cijela prezentacija izgleda odlično.
montoya Raziel očekujem brzu, zabavnu pucačinu kakve Borderlands igre i jesu. Inače obožavam cell shade grafiku i lootanje u ovom serijalu. Samo da ne eksperimentiraju previše i sve pet. Izlazi taman par dana prije rođendana.
Raziel Same. Ne sjećam se koliko puta sam prešao trojku. Mehanika igranja, napucavanje, mape, protivnici. Sve mi je top. Sistem lootanja mi je full zarazan, postao sam ovisnik kad vidim žutu zvijezdu na mapi i onaj zvuk Legendary itema kad se dropa.
Raziel fensisuperstar Trojka mi je imala loše antagoniste. Handsome Jack i njegova priča mi je bila humoristična i krajnje dobra. Uživao sam u priči dvojke i njenim DLCevima.
Miro A svaki nastavak san igra day one tako da cu i ovaj i jedva cekan. Sve te promjene sa duplim skokom i glideom su dobrodosle
Kaiserus Miro bit će cross-playa sigurno. očekujem te da se pridružiš meni i @fensisuperstar u gameu i na Discordu. Jer nije fer da samo ja patim…
Raziel Prekomjerno spawnanje Reapera mi baš izgleda overpowered. Spawnaš 3-4 u momentu, sakriješ se iza stijene i pustiš da odrade pola posla. Baš bezveze. A zvuk hitmarka me podsjeća na stari zvuk hitmarka u MW2 MPu. Fino izgleda zasad.
montoya Tu ima materijala, iako niš posebno: https://www.gamesradar.com/games/borderlands/borderlands-4-guide/ Čeka se lagano launch trailer…
montoya Igra ko već od FFA recenzenata, kad budu puštene recenzije? Mislil sam danas napraviti preorder ali ipak još malo čekam. UPDATE:
montoya PC System Requirements: OS: Windows 10 / Windows 11. Processor: Intel Core i7-12700 / AMD Ryzen 7 5800X. Memory: 32 GB RAM. Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3080 / AMD Radeon RX 6800 XT / Intel Arc B580. Storage: 100 GB available space. Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system.