DEVELOPER: Cold Symmetry
IZDAVAČ: Playstack
DATUM: 2026.
PLATFORME: PS5, Xbox Series S/X, PC

TRAILER:

Mračni soulslike (heh) Mortal Shell se ponovno vraća. Sudeći prema traileru čeka nas još bolja i raznovrsnija igra. Tko će biti dovoljno odvažan da pređe igru bez shella?: p

Izgleda bolesno dobro. Bloodborne sa mračnijim neprijateljima…

Dal se isplati igrati prvi dio? Ili ga je pregazilo vrijeme?

montoya Dal se isplati igrati prvi dio? Ili ga je pregazilo vrijeme?

Imaš verziju za nove konzole, u 60 fpsa i čini mi se s dignutom rezom i možda boljim teksturama. Relativno je kratka igra, ali je sve na svom mjestu. Mislim da je i dosta jeftina kad je akcija, tak da…Dijelila se i neko vrijeme na PS+ (ali PS4 verzija), a nisam siguran je li na GP-u. Uglavnom, nije toliko zastarjela koliko se primjeti da je rađena na manjem budžetu, ali i dalje se solidno drži jer ima elemenata koji je izdvajaju od ostalih sličnih igara.

Hard as errection, dvica, moze.

foggy Hard as Behemoth. Rotting Christ odsvirao svoje.

Nije mi nova glazbena numera kao prosla ali prikladna je.

Jedan od boljih trailera i jedan od najocekivanijih naslova definitivno.

Zero pogledal sam na Store i prvi dio je u sklopu pretplate - nisam našel više verzija.

Prvi dio mi je izgledao predobro, onda sam probao igru i brzo odustao.

Blitz jedan od boljih bendova uzivo u zadnje vrijeme, tko bi rekao da ce prerasti mali garazni sastavu u festivalski powerhouse

Ok, fine! Poslusat cu opet cijeli live

Prvi dio je bio sasvim solidan. Drugi dio igre mi nije sjeo, ali nije mi žao što sam odigro.

Ovo mi izgleda 5x bolje.

Bila mi ok ali na jednom djelu performanse na ps4 su bile ono 10fps.

Al da edgelord 14 godisnji ja od prije 20 godina je odusevljen

Tuhy Onaj jedan dungeon je bio uzasan, neke platforme u zraku kolko se sjecam. Ostalo mi je bilo dosta solidno, shell mehanika mi je bila vrh recimo. I dok sam trenutno malo izgorio od soulova, ovo se ceka definitivno.