Legendary_Hero Odigrao prvi dio koji je zapravo bio prva souls like igra koju sam igrao. Solidan naslov, ali ne mislim se više vratiti nastavcima.
foggy Joj taj open world… zasto to rade? Malo mi se cini design generican, i bojim se da cemo dobit jos malo reciklaze te formule kao sto je bila dvica. Ako je tako i jos ako open world zeznu, necu je ni prec. Combat mi pari identicno kao ranije, nista novo tu ne vidim 🙁
foggy DarkPunisher Pa ne, ali tipa leveli u dvici koji su novi a ne reciklaza - e ti su bili vrh. Onaj kad imas castle naopak okrenut kad se spustas, najjaci level u igri. Cak je onaj isprd od Wo Longa imao bolje levele j manje ponavljanja.
solidmerlin Kinezi inace veze nemaju sa artom i lvl dizajnom koji vuce korijen iz MMO igara. Excluded Wukong.
foggy Kinezi? Nisam znao da su se Japanci vratili u Kinu, a kad spominjes (ocito Wuchang), onda samo mogu reci da je level design u toj igri top tier.
solidmerlin foggy da vidi fulio sam, mislio sam da pricate o wuchangu. E onda je druga prica. Dakle, sramota da japanci imaju ovako los art i dizajn kao Nioh ekipa. Mada u trici se vidi mini napredak.
DarkPunisher solidmerlin Ma cak je i art ok, ima stvarno fora levela i dizajn bosseva isto znaju bit dosta kul. no level design je bas ono preko *urca kak bi se reklo. Ni mene ne odusevljava otvoreniji pristup, no vidit cemo kak se to sve sklepat.
DarkPunisher https://www.metacritic.com/game/nioh-3/critic-reviews/?platform=playstation-5&fbclid=IwY2xjawOOcCpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFlM2ZKQTRNWEFGQ0o2SDJUc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHprfmLNzVAC9Zo3rRA59gzWrP0W-DHKXKTZcyqdrKF6eKkvqoeJpXQT5WWyN_aem_HOMGLuIshgOItw7CJ1uXAw Jako pozitivni preview-ovi u globalu. Combat dodatno produbljen sa Samurai / Ninja styleom, otvorenije mape (tu nisam optimist, ali niko se nije zalio od ovih) i naravno trejdmark tona loota 😃 Uz Phantom Blade, Tides pa i Mortal Shell 2, we eating good again next year 😃
foggy Sve mi se svidja osim trzanja koje je stalno (Fighting Cowboy video preview), i tog open worlda. Cini mi se da je loot vise baziran na ta 2 stila, a iako je open world, barem se nadam da nema ponavljanja misija kao u prva 2 dijela. To me ubilo.