StarFox_N Tzereen Da, false alarm za Resi. Spomenuli su ga i svi smo pomislili da će prikazati devetku a bila je samo zahvala fanovima za 30 godina (obljetnica) podrške serijala.
herc Ono što mislim da bi mogli ostaviti za kraj: - novi Tomb Rider - Intergalactic: The Heretic Prophet - novi trailer za Blade igru - Hollow Knight: Silksong
StarFox_N Ha odmah sam znao da je Yakuza! 🤣 Pas mater tko će ih sve odigrati. A moram kada su jebene.
StarFox_N Mogu zadovoljan u krevet. 😊 Cijela konfa je bila dobra ali Resiju sam se najviše veselio. Laku noć ekipa!
Blitz Flipper btj trebao si spavati Pa tek je 1h, imamo sad drmat do 3-4, jeste mi gejmeri Osobno nista posebno osim resija, i novi mortal shell…i onaj ill bi moga bit zanimljiv. Ceka se tata phil, da malo zivosti unese.
Tuhy Officially sam umro na najavu. Kraljevi. Isuse kako jebeno dobar show. 2 sata fenomenalnih igara sa ovakvim bangerom na kraju. Svaka jebena čast
herc Također, ovo mi je možda najbolji game show od 2020. Laku noć svima i vidimo se na Xbox presici!
Tuhy Sad još nek Xbox najavi par jebenih, koje će ionako doć na PS5 😃 …pa majke ti, kad sve ovo odigrat. Moram nekaj sjebat na poslu da dobijem otkaz.
resident_evil Aaaaaaaaaaaaa sad mi je i drago da sam išao spavati. Jer sam stvarno vidio 3 slike koje se vrte. Znači brutalan summer fest i Resi 9 izgleda jebeno!