- Uređivano
Datum: 6.6.2025. (petak)
Vrijeme: 23:00 po našaem vremenu (2 pm PDT / 5 pm EDT / 10 pm BST)
Web: https://www.summergamefest.com
Drage članice i dragi članovi FFA foruma!
Uzmite olovke, markere i zaokružite 6.6. ove godine i stavite alarm na 23:00 za isti dan, jer očekuje nas... Očekuje nas... Stvarano ne znam što.
Ugl, šesti po redu Summer Game Fest, rezultat prilika i nekih drugih okolnosti kojeg smo dobili kao zamjenu za (meni) nikad prežaljeni E3. To je dan koji se pokušava predstaviti kao veliko slavlje video igara s velikim najavama, a zapravo je na neki način uvertiva u The Game Awards za kojeg se (kao što već svi znamo) ostavlja ono "najbolje". Ovu temu sam htio otvoriti 6.5., točno mj dana prije samog događaja, ali kako smo taj dan dobili novi trailer za GTA VI, sve je otišlo u drugi plan. Ipak, kad veliki Rockstar progovori, svima treba tjedan-dva za analize i rasprave itd...
Nego, vjerujem da ja osobno kao većina vas ovdje, gleda ovakve evente zbog: “World Premiere“. Pa vas pitam, što možemo očekivati od ovogodišnjeg Summer Game Fest-a po tom pitanju? Što nam u okviru realnih mogućnosti mogu prikazati a daje novo (da nije remake) i da nije gameplay već nečeg najavljenog? Nešto zbog čega bi ste trpjeli Geoff Keighley-a i njegovo preseravanje do samog kraja?
Neka moja predviđanja:
- novi trailer i gameplay za Intergalactic: The Heretic Prophet
- novi trailer i gameplay za Hollow Knight: Silksong
- novi trailer za novi Mass Effect
- najava novog Resident Evil projekta, bilo da se radi o IX ili o remake postojećeg
Naravno, Summer Game Fest nije samo 6.6., tu su još i:
Naravno, kao i uvijek, dodatne linkove i datume budem stavio par dana prije samog eventa.