- Uređivano
DEVELOPER: Build a Rocket Boy
IZDAVAČ: IO Interactive
DATUM: 10.6.2025.
PLATFORME: PlayStation 5, Windows, Xbox Series X/S
Izašao novi gameplay teaser za nadolazeću "zamjenu za GTA" MindsEye:
DEVELOPER: Build a Rocket Boy
IZDAVAČ: IO Interactive
DATUM: 10.6.2025.
PLATFORME: PlayStation 5, Windows, Xbox Series X/S
Izašao novi gameplay teaser za nadolazeću "zamjenu za GTA" MindsEye:
Uf meni baš loše izgleda, nekako drveno, ulaz izlaz iz covera, hodanje, trčanje (lik lebdi), pucanje.. baš nekako drveno. Nema ovo veze s kvalitetom GTA.
Realno mogli su se malo potruditi oko gameplay teasera.. to mi je još jedan red flag.
Ovo je Outriders u GTA stilu. Kretanje i pucnjava skoro identična
Moglo bi se oprobati na gamepassu, nista više.
Izgleda loše da mi se igra. Ili da čekam GTA VI?
Flipper Izgleda loše da mi se igra. Ili da čekam GTA VI?
Cekaj gta6, ovo ce bit linearan tps od 15-16h, nema nikakve dodirne tocke s gta.
To sta koriste iste isjecke kao i za prosli trailer jer ili zabrinjavajuce ili moraju pod hitno poslat markenting ekipu doma.
Najsmjesnije mi he ovo na 0:09 kad napuca tri lika zaredom i sva tri rade istu animaciju, ovo ni prije dvi generacije nebi dobro proslo.
Zao mi je jer bi ih volija podrzat, no ovo bas lose izgleda.
I meni se čini da ćemo bolju zamjenu u iščekivanju GTA pronaći u Mafiji, ali ovo je vjerojatno rađeno i na puno skromnijem budžetu. Ako kvalitetom ne mogu pratiti trendove bilo bi ok da ponude i nižu cijenu. Ne bi iznenadilo da odmah ili brzo po izlasku dođe na Gamepass ili PS Extru.
Edit: Vidi da je preorder 55 eura, a digitalno 60 eura…što se i dalje čini više nego vrijedi.
Mene samo zanima zašto je trailer prepun turskih komentara starih 2 tjedna, a releasan je prije 15-ak sati
Smrdi na The Day Before.
Fenix mozda je mislio da
Zovite me nenormalnim, ali ja mislim da i dalje zelim igrati ovo.
Za PC boyse:
Minimum:
- Processor: Intel Core i5-12400F / AMD Ryzen 5 5600X
- Memory: 16 GB RAM
- Graphics: Nvidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5600 XT 6GB VRAM
- DirectX: Version 12
- Network: Broadband Internet connection
- Storage: 70 GB available space
Recommended:
- Processor: Intel Core i7-13700K / AMD Ryzen 7 7800X3D
- Memory: 16 GB RAM
- Graphics: Nvidia GeForce RTX 4070 / AMD Radeon RX 6800 XT 8GB VRAM
- DirectX: Version 12
- Network: Broadband Internet connection
- Storage: 70 GB available space
Zero 4070 za ovaj drlog? Yeah no
Sve izgleda dobro osim gameplaya.
Voznja i cutscene ️
Hodanje i pucanje ️
Cim narator objasnjava trailer, nema tu neke igre.
solidmerlin Cim narator objasnjava trailer, nema tu neke igre.
Veliki izbor i puno igranja dovode do gaming "razmaženosti"…igra po svemu izgleda solidno i ako bude dobra prica to je to, imati ogromna ocekivanja i tražiti dlaku u jajetu u današnjem oskudnom open-world-city žanru od manajeg studija je nerealno.
Za moje vrijeme i moj novac, biram samo najbolje…
Djeluje isto kao Cyberpunk. Na launchu. Na PS4.: p
U biti nije toliko loše na prvu, treba sačekati svakako recenzije. Računam na nekih 70% na Meti.
Meni zabavno izgleda, ovakvih igara nam bas fali. Akcijske igre od 10-15h bas kao da su potpuno nestale.
Nadam se meti iznad 70.
Koji će ovo fail biti.
Koji flop,
Imamo novi Cyberpunk77.
Vrti se 15-20 frejma na PS5, sttuter, rezolucija očito 480p uz FSR ili neki kurac, texture mutne, pop in na 20 metara poput učitavanja ograde i semafora, doslovne kockice i pixeli na geometriji radi niske rezolucije.
Youtube je pun leakova, nadam se da imaju jeben day one patch inače će igru povlačiti sa storea i dućana.
Fascinantno
Koji je ovo kurac? Izdali pre alpha build? Da se to vrti na PS5? U ovom slučaju treba kazniti i Sony koji dozvoli takav travesty na konzoli.
Toliko o tome…
Sumnjam da će patch popraviti performanse bez daljnjeg rezanja a što više rezati?
Uglavnom bude kako sam napisao. Žešće smrdi od prve najave.
pravednik Premali studio za takvu vrstu igre, daleko gore od cyberpunka.
Direktor baljezga o 10 godina updejtanja sadrzaja u igri a u istom danu mu neposredno prije izlaska igre daje otkaz dvojica šefova .
Volio bi da nije flop, ali miriše na to.
doctorfreak Volio bi da nije flop, ali miriše na to.
Kakva ocekivanja imate od open world SP igre fokusirane na pricu i mogucnosti prosirenja sa mod scenom i Dlc-ima.
Igra je na razini dobrog Watch Dogs naslova i to je sve sto treba da bude solidan naslov u tom zanru, PS5 je slab za kompleksne open world igre u Unreal 5, to je cinjenica i imati neka velika ocekivanja je apsurd, patchevi ce postupno to poboljsavati kao sto je to uglavnom slucaj danasnjeg gaminga.
Po videnom, protagonist je zanimljiv, prica ima dobar tok i akcije ne nedostaje, ovaj naslov je potreban s obzirom da dugi niz godina necemo vidjeti neki novi Watch Dogs ili Sleeping Dogs, mogucnost nadogradnje igre je dodatni bonus.
stitrek Igra je na razini dobrog Watch Dogs naslova
Niti priblizno cak ni jednom Watch Dogsu. Gledah sinoc walkthrough tog Sira Gaminga i ne mogu se uopce usporedit, po obimu same igre, temeljnim dostupnim mehanikama, kvantiteti sadrzaja grada, AI-u, po kvaliteti gameplaya, sugavi watch dogs je za ovo remek djelo
Igra se po svemu sudeci moze sumirat ovako:
Budjet za grafiku: milijun dolara
Budjet za sve ostalo: milijun yena
Jako blijedo i neinspirativno. Nisu niti review kodove poslali.
I igra nije klasicni open world sandbox djir, imate linearne misije i na kraju neku krštljavu free roam opciju koju odabires iz izbornika. Grad sam po sebi je polumrtav, prisutne simulacije u njemu se vjerojatno mogu nabrojat na prste jedne ruke, tako da svaka usporedba sa wd ili sleeping dogs koji su pravi sabdbox djir i uz to pun k zabavniji je suluda.
Niko sretniji od mene da igra od leslijea rasturi, al nazalost ne doima se tako.
Vjerojatno cu ju uzet da osjetim iz prve ruke.
stitrek Po videnom, protagonist je zanimljiv, prica ima dobar tok i akcije ne nedostaje, ovaj naslov je potreban s obzirom da dugi niz godina necemo vidjeti neki novi Watch Dogs ili Sleeping Dogs, mogucnost nadogradnje igre je dodatni bonus.
Zanimljiv ko postavljanje krovišta na +40. Taman je toliko i znojan cijelo vrijeme.
Budget za grafiku je free, koriste basic UE5 i nisu ni svoje animacije snimili, lik se kreće generično i doslovno lebdi, tj. ko Michael Jacksonov moonwalk.
Ovo je trebalo izdati za 2 god.
pravednik lik se kreće generično i doslovno lebdi, tj. ko Michael Jacksonov moonwalk.
Bravo, najgori dio igre. Kao da hoda na traci za trcanje a na nogama rojšle.
De su recenzije?
Inače igra radi na 30 fpsa i na ps5 i ps5 pro..nema opcije za 60 loool
Zamalo me srce izdalo kad sam jutros to procita, jer igra je skinuta. Srecom vrlo je kratka.
Nije da nisam rekao,
Al ispravak,
Na običnom PS5 radi od 15-25 frejma. 30 u garaži i pogledu nebo.
Koja je cijena fizičke verzije?