fensisuperstar Deadwalker Microsoft good guy podiže promet torent sajtova solidmerlin Ja ne znam zasto gta 6 ima takav hajp.
Zero fensisuperstar Jer će biti vrlo vjerojatno ako ne najskuplja igra svih vremena (ok, ne ubrajam Star Citizen koji mi više ne djeluje kao igra već kao imaginarni ideal igre koji nikad neće biti dosegnut niti idu u tom pravcu da to ostvare 🤣 ). Jer je GTA. I jer je Rockstar u pitanju. 😃 stitrek PC je Katica za sve. As u rukavu. Posljednja nada u borbi protiv imperija.
escoban Mogu oni dizat cijene igri koliko zele, idalje je na ljudima da odluce oce kupit.Mogu na prste nabrojat studije koji po mom misljenju zasluzuju 90€ i tima ću rado platit. A za vecinu ce se ovo odbit još više od glavu, ljudi vise nece cekat popuste nego ce cekat da te igre dodu na PS+ ili Gamepass.
prayer escoban Sumnjam, ako ljudi nemaju izbora kupit će igru kao što do sada rade sa igrama od 80€. Mislim, njurgat će se i srati ali na kraju dana će se kupiti
ikral Srećom imam konzola, igra a bome i kontrolera da mi se i unuci imaju na čemu igrati. Nove igre i tak ne kupujem, a Zeldu, GT i takve ću platiti koliko treba jer vrijede svakog centa. No da je pederski, je.
montoya Također imam konzolu i 2 kontrolera, te GP Ultimate do kraja 9mj - to moram hitno produžiti jer mislim da budu i njega digli. Sad bude omjer prodanih PS5 i X Series vjerojatno još izraženiji.
klinjo escoban To sam jedino pronašel. Ja sam imal običan i onda "nadogradil" na onaj jači, ali umjesto 12 mjeseci produljilo mi samo 9. https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-subscription-extension-limits Edit: nije mi učitalo sliku pa stavil link.