Raspištoljio se ja 😃
U nedjelju bila akcija na Ps5 Pro, koju sam kupio 😀 Tako da, moj stari dobri debeljuco ide na prodaju. Konzola je kupljena Day 1 preko Sancte, još uvijek imam račun tog povijesnog dana.
Osobno sam kolekcionar raznih posebnih izdanja, od filmova do igara, a tako se odnosim i sa tehnikom. Ova plejka je u 11. mjesecu bila na temeljitom i kompletnom čišćenju kod majstora iz PlaySolve servisa, kada je i stavljen novi tekući metal. Također je i joystick bio na generalki gdje je dobio sve novo, kaj god da je štekalo. Od tada stoji zapakiran, neotvoren u ormaru. Također je i čovjek stavio malu retro naljepnicu gdje je logo od Playstationa, što je kul detalj. Za sve to imam desetak slika cijelog procesa i popravka kao dokaz. Nikad nije stavljena u mali prostor gdje nema zraka, uglavnom pazilo se na nju kao najveće blago.
Cijena: Zbog svega navedenog 330e
gdje uz nju još dajem i ekstra joystick, Starlight blue Dualsense star 2 godine, radi bez greške.
PS: Prodajem i joystick koji je došao uz Ps5 Pro, pošto imam već 5 joysticka ( limited edition izdanja), tako da mi stvarno ne treba. Joy je izvađen iz kutije, stavljen sa strane u foliji i nisam ga niti upalio. 55e
https://www.njuskalo.hr/playstation-kontroleri/playstation-5-kontroler-oglas-46930251
Nadam se da će plejka otići u ruke nekome tko će ju isto tako paziti, jer je meni radila od prvog dana besprijekorno i donijela mi sate i sate uživanja.