milicevic87 Sreća pa sam neki dan završio kampanju kcd2. Jel se zna zašto igra još nije dostupna na našem ps store-u? Edit: Išao sam preko linka, što je stavio @dormin . Thx Evo skida se 😁
Heat Brijac Pa realno, ovako treba izgledati remaster. Nove teksture, modernizirana borba i bolja grafika, a questovi i lokacije su potpuno isti kao u originalu. Kad dignu rezoluciju i promijene osvjetljenje nije remaster nego money grab.
maverick Heat Kad dignu rezoluciju i promijene osvjetljenje nije remaster nego money grab. Naplate ti grafičke postavke i to nazovu remaster i jos ljudi sretni lol Heat Nije bilo prvih pola sata jer sam provjerio. Sve u redu osim sto ne kužim zasto bi bila dobra odluka ne izdati na gamespass i zašto netko misli da ce se to dogoditi s obzirom da je igra Microsoft-ova. Svaka njihova igra ce ici na GP i tu spadaju i mrtvi remasteri igara starijih od vecine Fortnite igrača.
Arcer Prožvakao sam taj Oblivion kad je izašao i ne znam da je kakav remaster ili remake nebih ga ponovno mogao igrati. Isto kao Skyrim ma i sa 1000 modova da je. Meni su jednostavno te dvije igre od Bethesde za proći jednom i zaboraviti. Ali drago mi je što su fanovi dobili ovako nešto plus fan made remaster.
stitrek maverick Sve u redu osim sto ne kužim zasto bi bila dobra odluka ne izdati na gamespass i zašto netko misli da ce se to dogoditi s obzirom da je igra Microsoft-ova. Zato što je to Oblivion i ljudi pogotovo oni stariji su željni odlicnih klasika u osvježenom/poboljšanom izdanju, ne izlazak na Game-Pass daje veliki šuc u prodaji/zaradi te podršku studiju…kad prodaja opadne doci ce na GP.
maverick stitrek kad prodaja opadne doci ce na GP Vec je na gp lol. U kojem ti vremenu i multiverse govoriš ja ne znam.
stitrek maverick Vec je na gp lol. Nisam znao sa su sve igre pod Microsoftom odma na GP-u, ne koristim GP jer mi je prekratko vremena za tako velike igre kao Oblivion, više preferiram kupnju igre ili probu preko demo-torrenta™…
Zero wooddiebone Kako koji, na standard GP ne (kao i Core), tako je bilo i sa Starfieldom koji je došao tek u veljači 2025. na standard GP. Na PC-u zasad da.