Traileri baš ne govore dobro kakva je igra.
Ona je najmanje avantura, a zapravo je kombinacija board gamea i escape rooma s rogue elementima.
Igrač se nalazi u palači s 45 soba, a cilj je ući u tajnu sobu 46. Svaka prostorija je jednake veličine, a prilikom ulaska u svaku, igrač izvlači tri kartice sa sobama. Spavaće sobe dodaju više koraka igraču, ormari sadrže korisne premete, zelene sobe su vrtovi s alatima, hodnici lakše spajaju sobe, a crvene sobe imaju puno vrata, ali i nekakav negativni efekt na igru. Igrač ima 50 koraka u igri, a svaki ulazak u novu sobu mu oduzima jedan korak. No neće se sobe svaki put poklopiti kako igraču treba i igrač će ostati "zaključan" u palači.
Igra traje jedan dan i svakim novim danom sobe u palači se resetiraju. Igra ima jednostavnu krivulju učenja, ali golemu, golemu dubinu. Ima gomila hintova i gadgeta koje treba pronaći, permanentnih upgradeova, novih nacrta soba i tajni.
Stukao sam deset sati u dva dana i više bi da stignem. Jedva čekam opet. Ovo je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao. Nisam ništa znao prije igranja i apsolutno me dočekala nespremnog. Esencija što bi igre trebale biti.
Preduvjet je da volite board gameove.