Dobra tema.
Igre su tu radi zabave. Svatko od nas može ponešto naći za sebe. Ako ništa drugo oslonit će se na starije naslove.
Kakva politička i ostala sranja povezana sa nekim mogućim agendama. Nikad mi nije to bilo bitno niti sam kužio da neka igra ide ka nečemu ili nekome u političko-svjetonazorskom smjeru.
Ako je igra za mene to će igralište biti za mene na kojem ću rado odigrat tekmu (igranje videoigre) a ako ona to nije, onda nije i šlus.
Ma naravno da ima igara novih. Ima se šta za igrati. Otvara se pomalo plodno doba za gaming.
Mogući razlozi za neigranje bi bili druge naravi. Prvi ću priznat da mi je interes za igranje videoigara znatno pao i radije ću prije o njima pričat zavisno o interesu pojedine ili serijala nego iste igrati.
Povečao mi se interes za produkciju istih i nešto vezano uz samo gaming kreiranje a da nije samo pasivno igranje. Dosta sam se naigrao.
Da mi sad izađe najomiljeniji serijal TLoU 3 igra recimo i upitno je bih li to išao igrati već prije bi bilo tipa da to odgledam na YT tek da saznam radnju i kako priča teće dalje.