Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | The Last of Us – premijera druge sezone

I ovaj sam put, kao i povodom izlaska prve sezone, prisustvovao pretpremijeri prve epizode u sezoni serije The Last of Us. Igrači dobro znaju predložak na kojem je bazirana ova serija, ali za čitatelje koji nisu imali prilike zaigrati ni jedan od dva naslova iz serijala, ukratko ću navesti ono najbitnije.

😠 Jebe pas ježa, sad si me sjetil da je druga sezona trebala bit u travnju pa tada rekoh prošle godine kad je najavljena, "pa ko će to dočekat" i sl. Viš ti vraga kako vrijeme brzo proleti.

Čitam ovlaš komentare o TLoU seriji 2 sezoni i ne reagiram, mislim si a pišete opčenito ne zanima me pretjerano i neznajući da je počela?

Sad naslov ovog članka TLoU premijera 2 sezone recenzija me je probudil. Da nisi napisao ovaj članak sa primamljivim naslovom, ko zna kad bi saznao, jebemu mišeka.

Dobra je prva epizoda,fino su pokazali Jackson i dio života u njemu van akcije. Dina je dobro izabrana, sviđa mi se njen quirky stil. Iako i glumica po kojoj je rađena za igru je mogla lako biti u seriji. Već se zakuhava

Nisan čita, samo me zanima ko koga i ko s kim?

Oće se ponovit antologijska treća epizoda? 🤔

Prva epizoda odlična