resident_evil Ma da skužio sam i ja da je Flipper fake. Od kad je postao tata više igra nego dok je imao X360 😝❤️
ZigguratVertigo Holy shit. Artstyle im je bolesno dobar, stvarno ne volim Extraction shootere ali ful me zanima šta će bit ove subote. E a taj tagline: "ESCAPE WILL MAKE ME GOD." Brutalno. Navodno su imali ARG na Discord kanalu pa su pronašli i nove pjesme iz igre.
Blitz ZigguratVertigo Navodno su imali ARG na Discord kanalu pa su pronašli i nove pjesme iz igre. Ako igra bude upola dobra koliko ova stvar, igra ce bit cudo. Nije normalno koliko je dobra stvar, svaki ton, od pocetka do kraja, svih 9 minuta.
Tzereen Sve što je do sad prikazano je odlično. Igra ima nevjerojatnu atmosferu, art i mjuzu. Baš se veselim prikazu i nadam se upadu u alfu kao nekad davno za Destiny 1.
Flipper Ma valjat će ova igra. Jučer sam prije spavanja pogledao prvo video @Miro i @Tuhy, a onda malo Twitter. Hvale stvarno i ovi HC testeri, naravno koliko smiju otkriti. S vremenom će postat i bolja. Samo što nije moj žanr, ne zanima me, ali popratit ću. Ne sumnjam da će valjat.