Ponešto dojmova o igri.
Druga igra u kratkom vremenu od bloobera koja mi je odlična, (SH2 mi je fantastična igra).

Vrlo sam zadovoljan sa igrom. Riješen prvi boss iz druge i doašo u Steelworks. Čitao sam kako je igra teška no nije da imam probleme. Municije je malo, no pažljivim igranjem je ima taman. Kada mislim da je kritično iskrsne mi prilika da craftam sam par metaka. Nakon nadogradnje pištolja "obične" spodobe padaju od dva metka; ili metak i melee da se uštedi malo.
Također vidio sam na internetu - "imaš vrata gdje se nalazi nagrada i naravno odmah kada pokupiš i izađen napadne te beštija"; to su ona vrata za otvaranje sa klještima. Pa iskreno, ja još nisam nešto tako doživio; ili jednom možda, tako da to nije kao u svim igrama istog žanra.
Vizalno jako lijepo, a zvuk je i klasu iznad vizuala.
Sav taj svijet i radnja su mistični i nisam očekivao sretat i likove te mnoštvo toga nalaziti o samom igrinom svijetu - što za pročitat što za poslušat.

Prešao sam sva tri Dead Spacea, (remake nisam, čekam da naprave i dvojku pa ću u kompletu; trojka mi netreba jer mi je DS3 bio dosta loš i razvučen), Calisto Protocol, Silen Hill 2 Remake itd i ovo mi spada u vrh tog žanra koji i volim.
Ja bi onome tko voli Dead Space, Calisto i slične igre ovo preporučio bez dileme!