solidmerlin
Sinoć sam prešao. Kao što sam rekao nigdje ne piše play time ali pojavi se nakon creditsa. Trebalo mi je 16h 20'
Vrhunska igra! Težinu su baš pogodili u sridu, trajnost također. Igrao sam svaki put sa slušalicama i po noći osim jednom. Definitivno preporuke da se tako igra, puno je bolje.
Plusevi su: atmosfera top, priča i lore ful zanimljivi, item management i nadogradnja odijela/oružja, combat mesnat, mehanika merge daje dodatnu napetost, boss borbe dobre (4. pogotovo, baš sam uživao u njoj), zagonetke iako ih ima malo nisu loše (ma da mi ih je teško nazvati zagonetkama), istraživanje isto čisti gušt (linearna je igra ali ima podosta puteva koji nisu obvezni), grafika je lijepa na trenutke predivna a na trenutke prosjek ali u par situacija samo.
Kao minuse naveo bi raznolikost oružja (ali imate "flamethrower" i mine). Ima ih 6 ali svi su više manje slični. Pištolj, dva shotguna, dva mitraljeza i jedan skroz drugačije ali neka ostane tajna. Najviše sam koristio pištolj i sačmu. I praktički svako oružje bi koristio sa charge pucanjem. Jbg Dead Space serijal me razmazio sa oružjem.
Moglo je biti više različitih neprijatelja ali ajde. Vjerojatno ih bude u nastavku ako ga naprave. Volio bi vidjeti svakako drugi dio jer ovaj svijet ima potencijala. Ali nakon toga želim opet novi IP.
Moglo je biti više težih zagonetka. Baš zato što igra ima puno manje pucanja u odnosu na Resi 4 i Dead Space.
Vjerojatno se sjetim poslje još nečega ili pitajte slobodno šta vas zanima.
Ako bi morao uspoređivati sa Calistom, Dead Space serijalom i The Evil Within poredak bi bio ovako.
Dead Space/Remake, Cronos, The Evil Within 2, Dead Space 2, The Evil Within, Calisto, Dead Space 3.
Objektivno čvrsta 8 ili 8.5, subjektivno bez beda 9/10.