Bloober Team najpoznatiji po SH2 remake ove godine izbacuju još jednu igru.

Po traileru/slikama/informacijama igra je mix Dead Space-The Dark-The Thing. Više je orijentirana na akciju ali po svemu viđenom meni se čini da nas čeka još jedna igretina od Bloober-a. Na igri su počeli raditi pred kraj 2021, tako da izlazak pred kraj 2025 nije neko iznenađenje.
Bazira se na alternativnu povijest di se dogodila apokalipsa i putovanju kroz vrijeme.

Cinematic trailer

Dev Diary #1 ima snimke gameplaya. Izgleda brutalno!

resident_evil Bloober be cookin'.

Jako mi je drago zbog njih, razvalili su sa remaekom i zasluzuju sve pohvale.

Ovo jedva cekam iskreno.

10 dana kasnije

Novi trailer.

Nakon Silent Hilla, znam da je Bloober kompetentan za vrhunsku igru. Potencijalan GOTY 2025.

Tu su hrpa horror igara spojena u jednu. Ima tu unutra Dead Spacea, Silent Hilla, Evil Withina, Alan Wakea, TLOU i Death Strandinga. Ovo ne može biti loše.

Ovo izgleda bolesno. Lokacije jebene, atmosfera već i putem videa izgleda brutalno pogođena, a napucavanje & kretanje je top.

Zacementiralo se među najočekivanije igre ove godine.

Tuhy Zacementiralo se među najočekivanije igre ove godine

Slobodno kupi ako zelis otvoreno podrzavat lopovluk, pokralo sve, dead space mehanika i atmosfera, silent hill, bioshock, cak su i neke moci iz split fictiona pokrali, dokle vise?! Dajte budite originalni ili ne radite igre

Svakim prikazom izgleda sve bolje i bolje. Bloober team postaje studio o kojem će se pričati jako dugo.

Dijelim skepticizam. Naprave jedan dobar remake (ajde, i Layers of Fear priznajem kao solidne naslove, ali ništa više od toga) i odmah hype. Kontam da će ih već ovo spustiti na zemlju. I od Mediuma se očekivalo brda i doline pa znamo kako je ispalo na kraju.

Torgue Čim čujem naratora koji objasnjava gameplay, znam da tu nema sreće za mene…

@Blitz Baš fali Dead Space klonova.

weky Djeluje apsolutno fakjea. Odma tu vidim mili Kalisto Protokol onda jos začina tipa RE, Bioshock, Dead Space itd.

Neke lokacije mi se maaalooo ne sviđaju. Valjda ti momenti iz igara koje ne lajkam: Returnal, Evil Within i SH.

Giphy - Trending Droid GIF by OpenDroids

Ja i ekipa gledamo Reala i vec pricamo o Blooperu. Jedemo tortu i pijemo caj. TV je LG. Life is good.

Giphy - Season 6 Eating GIF by Friends

Sad ce nam @Fenix prebaciti sve postove iz gaming chata ovamo.

weky kak nebi moglo, koliko igri imalo odlican trailer a smece bile?

Nastranu to, ova igra je sve kaj ja hoću, krv, crijeva, scifi, sam nek ne bude tehnički neoptimizirana i možda dodam nešto uz sveti Dead Space na "uvijek se vraćam ovoj igri" listu

Super detalj kad ostane rupetina u trbuhu nakon pucanja 🙂

Mislim da je teško da itko uspije napravit Callisto blam, pa sam optimističan za ove. Fin trailer.

Svega nabacano, mogao bi ovo biti ok kupus, ali nista vise od toga…