• Offtopic
  • Marko Perković THOMPSON (hrvatski glazbenik)

Da, da…

Početakom 2000ih je bilo svega i svačega.

Promjena vlasti, izlazak iz međunarodne izolacije.

Postupak Lora, Norac, prosvjed na Rivi. I na to sve je sjeo Thompsonov koncert na Poljudu. Račanu je Thompson jebava mater u njegovoj verziji pjesme Jasenovac. Komunjara će nam predat generale u Haaga a na Rivi Sanader sere o veleizdaji nehrvatske vlasti. Račan nikoga ne predaje, ali domoljub Sanader koju godinu kasnije laganini to obavlja. Jebiga kad to radi državtorni HDZ nema problema. Nema Rive, nema jebavanja matere Sanaderu u pjesmama. Šlag na kraju je legendarno uzimanje pola milje od istog iz crnih fondova za nepjevanje na skupovima drugih stranaka. To je obavljeno na carini, posao je odrađen uz nazočnost nekog svećenika.

Zaboli me na kraju neka stvar ali nemoj mi nakon toga svega prodavat priču i srat tko je Hrvat a tko antihrvat. Licemjerno. Sada više nije toliko ekstreman, nama razloga zašto bi mu se nešto zabranjivalo.

Stare pjemse su mi OK za napit se na kominu i zapjevat… Ove nove mi iskreno i nisu nešto.

Što se tiče domoljublja, za mene je tu pojam Vice Vukov. Čovjek koji je za vrime Juge stvarno najeba bezveze. Vratia sa se, imao svoj stav i nije zajašio na jeftini nacionalizam.

On je prototip tog modernog domoljuba. Mislim da Thompson više doma sluša Brenu, nego Thompsona. 🤣

dormin Što se tiče domoljublja, za mene je tu pojam Vice Vukov. Čovjek koji je za vrime Juge stvarno najeba bezveze. Vratia sa se, imao svoj stav i nije zajašio na jeftini nacionalizam.

Potpis, jedan i jedini

Meni je bilo najjače u ono vrijeme dok sam izlazio van, grad zabave itd, gledati ekipu kako se nabrijava uz MPT, majica HRV grba omotanih oko glave umjesto jel kako se roba inače nosi, agresivni, pijani i čekaju svaki krivi pogled za napraviti pravo hrvatsko sranje. A kad epizoda domoljublja završi jedini bar kasno u noći otvorenih vrata ih dočeka sa pjesmom "Uđi slobodno" uz ostali popraćaj folk poslastica… tako da, na kraju…

Osobno, MPT mi ima lijepih pjesama koje uvijek mogu poslušati bez političkih osjećaja.

Pušteno je još karata, pa tko želi trk na entrio.

S današnjim danom, prodano je preko pola milijuna ulaznica.

weky mislim da postoji razlog zašto nikad nitko u povijesti nije napravio takav koncert s logistikom ulaznica itd. A nije da nema većih svjetskih zvijezda

Fenix A nije da nema većih svjetskih zvijezda

Ocito nema hehe.

weky

To je puno niprija. 😱

Ali za ozbiljno, tu će stvarno trebati puno zaštitara i osiguranja jer s toliko ljudi ako dođe do stampeda ne bude dobro.

Zero Ali za ozbiljno, tu će stvarno trebati puno zaštitara i osiguranja jer s toliko ljudi ako dođe do stampeda ne bude dobro.

Možda konačno zapale ovu državu poslje koncerta 😃

Sve je to divno i krasno međutim mene zanima kako organizirati event sa pola milijuna ljudi a da prođe sve bez incidenata/problema?

Pa da dođe i 1000 policajaca na 500 000 ljudi to je ništa.

I tu ne mislim samo na policiju, već i medicinsko osoblje, wc-e i slično.

Vrlo je hrabro ovakvo što odrediti na samo jedan dan.

Zamisli usred koncerta da te ulovi nužda a u sredini si partera…ili ti pozli…štagod…

Vrlo hrabro…

Imam informacije iz strane grada i organizator je prekršio sve dogovorene uvjete koji su bili usuglašeni na sastanku kad se potvrdio datum.

Gornji maksimum ljudi na hipodromu je trebao biti oko 100.000, a već tu se dovodio u pitanje sigurnosni aspekt jer Zagreb nema kapacitet za više.

Thompson i organizator moraju molit boga ko nikad do sad da sve prođe u redu, ovo će biti totalni kaos, nitko nema iskustva u organizaciji ovakve mase ljudi.

Imam dojavu iz grada da Thomas melje gluposti

ThomasAAnderson moguće da je istina, ne znam. Ali vjerujem da ako dođe do nekog sranja na koncertu da će svi optužiti Tomaševića.

doctorfreak I tu ne mislim samo na policiju, već i medicinsko osoblje, wc-e i slično.

Organizator je naručio 8000 toi-toi wc-a.

Postoji razlog zakaj sve svijetske zvijezde imaju OGRANICEN broj ulaznica, kapacitet i sigurnost, logistika i sve popratno, ali ovo je balkan, samo rokaj.