- Uređivano
Da, da…
Početakom 2000ih je bilo svega i svačega.
Promjena vlasti, izlazak iz međunarodne izolacije.
Postupak Lora, Norac, prosvjed na Rivi. I na to sve je sjeo Thompsonov koncert na Poljudu. Račanu je Thompson jebava mater u njegovoj verziji pjesme Jasenovac. Komunjara će nam predat generale u Haaga a na Rivi Sanader sere o veleizdaji nehrvatske vlasti. Račan nikoga ne predaje, ali domoljub Sanader koju godinu kasnije laganini to obavlja. Jebiga kad to radi državtorni HDZ nema problema. Nema Rive, nema jebavanja matere Sanaderu u pjesmama. Šlag na kraju je legendarno uzimanje pola milje od istog iz crnih fondova za nepjevanje na skupovima drugih stranaka. To je obavljeno na carini, posao je odrađen uz nazočnost nekog svećenika.
Zaboli me na kraju neka stvar ali nemoj mi nakon toga svega prodavat priču i srat tko je Hrvat a tko antihrvat. Licemjerno. Sada više nije toliko ekstreman, nama razloga zašto bi mu se nešto zabranjivalo.
Stare pjemse su mi OK za napit se na kominu i zapjevat… Ove nove mi iskreno i nisu nešto.
Što se tiče domoljublja, za mene je tu pojam Vice Vukov. Čovjek koji je za vrime Juge stvarno najeba bezveze. Vratia sa se, imao svoj stav i nije zajašio na jeftini nacionalizam.