• Gaming Vijesti
  • Monster Hunter Wilds u rekordnom roku prebacio 10 milijuna prodanih primjeraka

Pročitaj na portalu
Članak

Monster Hunter Wilds u rekordnom roku prebacio 10 milijuna prodanih primjeraka

Capcom je, izgleda, s još jednim Monster Hunterom pogodio u sridu. Na to je ukazivala situacija na Steamu gdje se Wilds brzo prometnuo u petu najigraniju igru svih vremena, a sada je stigla i ključna potvrda.

Ja niti jedan nisam igrao iako me dosta zanima. Probao krenut sa proslim nastavkom, upalio i u 20 minuta me toliko informacija preplavilo da sam mozdani skoro dobio. Steta jer me dosta zanima koncept i serijal…

Ispod dobrih 50tak h da nesto usvojis nema ni smisla, kompleksno i ima svega previse, ali ak se upustis u to neces pozalit

foggy nije problem igrat 50 sati niti najmanji ako je zabavno pa makar i zbriso poslije. Ali ovo je bombardiranje sa svime i svacim i prije nego si poceo, igra nije beginner friendly niti naimanje. I druga stvar, igrao bi online s randomima i iskljucivo tako pa ako je to moguce i dobro odradjeno super, a ako nije onda ne bi ni skidao uopce za ponovni pokusaj.

biver

Mislim da je wilds moguce potpuno igrat online sa random ljudima cim zavrsis tutorial.

Igra je i dalje komplicirana, odaberi oruzje i pogledaj guide online. Jos uvijek nisu nasli nacin da in game nauce igrace osnovama kako spada.

Wilds je toliko lagan da ti vjerojatno ni to ne treba, ali zabavnije je igrat ako ne stisces samo tipke bezveze.