Dok glasni ljudi na internetu ponavljaju da je AC Shadows povijesno netočan i uvredljiv za Japan, Japanci hvale igru
Vi koji serete očekujete sat povijesti umjesto igre?
Najednom bitno koliko je crnac autentičan u AC igri od svih aliena, mitologije i tehnologije…
Bitno koliko i kondom u samostanu.
Meni je dosta prvi odlomak, kakav mrtvi SF papa i George Washington… preskace se izgleda i prije nego sam poceo
- Uređivano
Susret Naoe i Yasukea u igri je jedan od najboljih u cijeloj franšizi.
Sami početak igre sa portuglacima i Yasukeaom kao robom je isto super i daje uvid zašto je on tu i zašto je to šta je.
Ljudi slušaju youtubere bez da igraju igru i onda kolektivno pljuju po svemu. OK, nekome se to ne sviđa, kažeš smeće i adio, ali toliki hejet je nevjerovatan.
Gamepaly sa dva protagonista u AC igri niakda nije bio toliko raznolikiji; totalno drugačiji princip i način igranja. Super šta je Yasuke predstavljen kao "div"; kada se pojavi u gameplayu nakon šta odigraš sa Naoe doživljaj je doličan; nitko mu ništa nemože i super šta je tako napravljeno.
Ali ništa toi nije bitno, ni super odnosi glavnih protagonista, super odnos Yasueka sa svojim gazdom kojeg nazove prijateljem, Naoe na kojoj se vidi da je "nestabilna" i mlada….
Bitno je mogućnost odabira jedne stvari koja nije ni bitna u igri niti je obavezna.
Drago mi je vidjet da, gledajući gameplay, postoji znatno veća razlika između dva lika i način na koji su specijalizirani. Recimo, u Syndicateu, Jacob i Evie su imali tu i tamo različite ekskluzivne perkove, koji se fokusiraju na combat ili stealth, i možda neki poseban gear za njih ali više-manje je to to. Imaju iste temelje i mogu se koristiti u stealthu i combatu bez nekih većih problema.
Kakva je prica i questovi?
solidmerlin Kakva je prica i questovi?
Prica je Ass a questovi cisti Creed
Nije problem što je Yasuke crnac, stvar je samo kakav je kontekst oko toga sproveden u igri kroz pricu i dijaloge lika, da ne bude isforsirano, ljudi koji su igrali znaju te detalje.
Jedina stvar šta je blesava i suvišna (isforsirana) je odnos sa Nobunaginom sestrom koja je bila udata
Yasuke: The Black Svashtojeb
pravednik Vi koji serete očekujete sat povijesti umjesto igre?
Kad je gay crnac u japanu u pitanju povijest je super bitna. Moramo misliti na jadne japance, cak i ako njih nije briga.
Pogotovo kad ih nije briga.