Pozdrav svima

Kao što sam napisao u prepisci, ako ne ide prodaja collectorsa, prodati ću onda digitalni kod od igre. Inače, u kodu je sve kao i u digital premium izdanju, dakle

Bazna igra plus Indiana Jones and the Great Circle: The Order of Giants™ Story DLC (upon release), digital artbook, and the Temple of Doom™ Outfit.

Cijena tog izdanja na netu i okolo je 120e, ja svoje prodajem za 100e. Ispod ostavljam stari post da se vidi da nije muljaža. Šaljem sliku koda nakon što sjedne lova na račun.

STARI POST

Prodajem Indiana Jones Collectors edition. Kupljeno je iz razloga što nisam znao hoće li izbaciti isto izdanje za PS5. Pošto hoće, prodao bi ovaj i kupio za ps5 izdanje.

Stoji doma u kutiji od DHL-a, znači neotvoreno. ( ostavio sam tako za svaki slučaj da se desi ovaj scenarij)

CIJENA: 220e. Dakle to je doslovce prodajna cijena, toliko me došlo. Nikakve skalperske cijene niti mark-upovi. Nema spuštanja cijene.

twiggy7 CIJENA: 220e. Dakle to je doslovce prodajna cijena, toliko me došlo. Nikakve skalperske cijene niti mark-upovi. Nema spuštanja cijene.

Isto kao s autom, čim si uzeo za Xbox već si izgubio 30% na vrijednosti.: p Sretno s prodajom.

twiggy7 a razmisli oko prodaje jer nisam vidio nigdje CE izdanje za sony….

Zero dobra. hebga, nisam znao hoće ići i CE na ps5, obično takve stvari se rasprodaju, očito nisu, zato nudim po cijeni za koju sam kupio a eto, možda postoji ta jedna osoba koja igra xbox na forumu i koja nije ni znala da je ovo dostupno. Na kraju dana, neću umrijeti ako mi i ostane, igru sam prešao preko gamepassa ( odlična), a platinumirati ću ju na plejki kad padne cijena / dođe na ps plus jednoga dana.

mjesec kasnije
        twiggy7 je promijenio naslov P: Indiana Jones and the Great Circle Digital Premium Kod ( XBOX) .

Ide za 90e, samo da me ne gleda novac koji stoji.

15 dana kasnije
        twiggy7 je promijenio naslov P: Indiana Jones and the Great Circle Digital Premium Kod ( XBOX) PRODANO.