Kupio sam si novu konzolu koja došla sa digitalnim kodom Astrobota kojeg već posjedujem pa stoga imam na umu razveseliti nekoga tko ju nije imao prilike još odigrati.

Uvjeti su da je osoba aktivni član sa računom starijim od godinu dana. Prednost imaju članovi sa klincima. Prijave su do kraja sljedećeg petka (28.03.) te ću dan nakon izabrati pobjednika i poslat kod kojeg mislim da bi globalno trebao raditi bez obzira na regiju konzole ali da budemo sigurni računajte da radi samo na EU regiji.

Prijavljujem se. Svaka cast na giveawayu!

Ne prijavljujem se nego samo pohvala i nadan se da ce necije dijete usreciti sa prekrasnim poklonom

Ja se prijavljujem!! Nisam klinac, ali se osjećam kao klinac.
Iako, ako slučajno dobijem čini mi se da će kod ići ili kumiću ili susjedu.

Bravo prayer

Prijavljujem se ponajvise zbog zene jer me davi da joj kupim astrobota kak bi mogla igrat, a ja supak kupio ac shadows 🤣

Samo pohvala i odlican giveaway !

Najjaci xdeckic ikada!

Salu na stranu, bravo na ovoj prekrasnoj gesti, ljudina si 👏

Toliko mu se gadi Sony da neće ni njihove prljave pare. ♥️

Svaka čast. <333

Evo prijavljujem se i ja, kanio se otkad uzet malenoj taj Astro, ali od početka ove godine mi uvijek nešto novčano preče izleti.

Pohvala za ovo i svaka čast na ovom humanu djelu 😉

Ali ovo što iz Njemačke kmeče da nemogu priuštiti igru šta da kažem 🤣🤣🤣

Pohvala i prijava za nečaka starog 10 god. koji je od nedavno vlasnik PS5 konzole i nema baš previše igara

HideooKoojima

A brat, moraš barem pokušati razumiti da nemaju svi ovdje luksuz u životu da od tatice zavisimo i da nas tatica hrani, a imaš 40+ godina u guzici.

Kad izvučeš glavu iz taticinog džepa, realnost će ti biti mnogo bliža ostatku mase kojoj se smiješ.

Samo ljudi s Xboxom mogu biti takve duše❤️