Bogme si dobro napisao uz takve questove tesko da cu ja ovo zaigrat hehe, al dobro barem me kladionica ide 🙂

Dobra recenzija. Ja spadam u onu skupinu koja ne voli AC.

Volio sam ga nekada.

Nisam se nešto radovao ovom nastavku ali sam pročitao recenziju da vidim ako je napravljen iskorak koji bi me zaintrigirao da igri dam šansu.

Već u prvome dijelu gdje si nabrojao loše strane si mi potvrdio ono što sam i očekivao da će biti.

Bez obzira na kvalitete loše pisanje, loš dodatni sadržaj i repetitivnost su mi dealbreaker.

jedva cekam! upravo potvrdio ovima u Zeldi da u cetvrtak dolazim ujutro po svoj primjerak 🙂

I nakon svega oko izlaska igre, svih kontroverzi, propasti Ubisofta, cjele priče da im je ovo zadnja šansa da poprave stvar i vrate povjerenje igrača oni, umjesto da se odluče spasit kompaniju, zaposlenike i povrate ugled kod igrača, oni ipak odluče da su im bonusi i dioničari bitniji i ostavljaju masu mikrotransakcija u igri.

Here lies Ubisoft 1986 - 2025

StarFox_N vise manje copy paste

Igrao origins, graficki predivna, prica zanimljiva, likovi dobri, al brate mili neda mi se toliko

wooddiebone oni ipak odluče da su im bonusi i dioničari bitniji i ostavljaju masu mikrotransakcija u igri.

Here lies Ubisoft 1986 - 2025

Okidan sadrzaj i vec upakiran u DLC, more mikrotransakcija, kontroverze oko autenticnosti itd, ova igra i firma su doslovno sve ono sta ne valja s tom industrijom i stvarno moras bit bez kicme i ikakvih principa za podrzat takav proizvod.

Kakve mikrotransakcije postoje u ovom AC-u i općenito u AC igrama?

Uvijek iste, već je godinama tako. Možeš kupiti neke iteme, kostime i gluparije. Realno, nisu uopće bitne i ne trebaju ti, niti donose neke prednosti. Sve njihove igre imaju mikrotransakcije i to nije ništa novo. Imaju super cool kostime, vatrene konje i gluparije.

Stavio sam u recu sliku gdje se vide. Ali opet kažem - nisu bitne uopće osim ako netko ne želi kupiti.

Koliko god da je igra duga ova recenzija je duža od igre.

Mislin da se može i Valhala prije završiti nego što se procita recenzija

Pošto ne citan recenzija mislin da mi je trebalo 5h samo scrolan do dna da vidin ocjenu

Flipper Uvijek iste, već je godinama tako. Možeš kupiti neke iteme, kostime i gluparije. Realno, nisu uopće bitne i ne trebaju ti, niti donose neke prednosti.

Naravno nisam igrao Shadows još, ali jesam prethodne 3 i najveći problem mikrotransakcija u tim igrama je što se mogao kupiti i progress u storeu. Valhalla pogotovo, Odyssey prilično, Origins se ne sjećam više točno, ali je bio i prilično kratak u odnos na zadnje dvije - su imali u storeu mogućnost kupnje xp boosta. Što je bilo izrazito bitno pošto im je kompletna struktura progresije kroz priču i mapu bila zaključana po regijama koje su imale svoj rang. A da bi došao do ranga potrebnog da možeš dalje morao si odraditi odvratno naporan grind totalnog sranja po mapi.

Nije bio samo problem u kostimima, umjetno su napumpali duljinu trajanja i nemogućnost progresije s naumom da će ljudi popizditi i u storeu kupiti za pravu lovu povećanje ranga da mogu završiti igru.

ThomasAAnderson ja se ne sjecam da sam u bilo kojoj od navedenih ikad moral grindat da bi nastavil s pricom, sve je bilo normalno.

Ovisi kad si igrao. Valhalla je mjesecima nakon launcha uvela da se težina regija prilagođava po rangu igrača. Na startu je težina zadnjih regija bila zaključana iza 200 i nešto levela. Ljudi su masovno odustajali od završetka jer su te ubili u mozak, uključujući mene.