Ovi će izdat FH5, Indija i Starfield u dva mjeseca. 😃

PS useri 2025.god =

Xbox igre na PS5- 4 kom

Sony igre-0 kom

Očito imaju očekivanja da će se Starfield dobro prodati na PS. Nisam baš siguran, igra ima prilično loš "word of mouth".

A što se tiče prodaje ostalih, svima dobro. MS možda vrati nešto uloženog, Sony dobije 30% bez išta uloženog. Iako me niti jedna ne zanima puno, Indyja sam igrao, ostale ne planiram, ima vjerojatno ljudi koji će kupiti.

Starfield je stekao sličnu reputaciju kao cijeli Ubisoft, uvijek prvi komentari su negativni memeovi i trolanje. Internet ne oprašta, jedom kad se uvališ u kaljužu, teško se izvući.

somethingwrong Ja cu cekat dobar popust bar 50% za Starfield. Sve sta sam pogleda/poslusa o toj igri mi govori da je rijec o teskom prosjeku.

A Indie cu vjerovatno dayone uzet.

escoban Na PC-u već je 50%, nećeš dugo čekati.

Posve ravnodušan. Može i ne izać što se mene tiče. Djelovalo je ko super igra po svim onim najavama, vjerujem da je i sasvim oke ak te primi, ali ne zanima me 5%.

S druge strane, Forza 99% ide day 1, a Gears kolekcija bi bila prorder bez pitanja.

Tuhy Kakav preorder ako je izvjesno da će izbaciti samo digitalna izdanja (na osnovu onoga što su rekli za F5 - digital only)? MS je digao ruke od fizikalije, više love za njih s obzirom na distribuciju i ne zamaraju se second hand tržištem.

Zero

Pa i digital mogu preordat 😃 , makar oke, to ne radim.

Ajmo preformulirat u "sigurna kupovina"

escoban toliko lose i lijeno napravljeno da user made modovi mogu posramiti ih. Mene bi bilo sram da sam to kao fallout mod napravio.

Bilo koji reviewer koji je tome dao dobru ocjenu je placen od bethesde ili nije igrao kvalitetan FPS u zivotu.

Mislim da bi prije igrao Veilguard nego ovo

Instaliran već godinu i pol na boksu i još nisam ni pokrenul, samo se updateovi skidaju…

Čak sam zapostavil i Forze, Motorsport/Horizon 5.

Istina, puno sam ove godine igral na XSX; Indiana, Ninja G., Avowed…koji mi još uvijek najbolji naslov godine.

Ma, ja sam se zasitio Starfielda nakon 30h. Igra je ostala u 2013. kad je i krenula, od mehanika, Bethesdine dosadne formule questova itd… Ali sigurno će se ponešto prodati za PS, ako bude radila kako treba.

Zero lol, da dosta shit igara se skriva iza woke zavjese, igra nam je shit al imamo crnce kao NPCjeve pa nesmijete nis rec nja nja. Onak los gameplay je los gameplay

Tuhy Forzu i Indyja kupujem.

Za Starfield sam isto potpuno ravnodušan.

Kada je igra tek izašla i krenule kritike svejedno sam je planirao kupiti čim dođe na PS ali više ne.

Pogledao sam dosta recenzija i osvrta. Čini se da se stvarno radi o najslabijem Bethesdinom naslovu.

Možda kada cijena padne na 20-30 eura.

Tko zna. Možda mi se na kraju i svidi.

Ma igra je odlicna prvih 10 sati jer je sve novo izgleda veliko da ima svega onda igras i vidis da su planeti prazni i imas non stop loading i sve krene nizbrdo i onda nakon 20h odustanes od igre

StarFox_N ja necu ni tada. Uzeo sam Fallout 4 za par eura i nisam ga mogao zavrsiti, bas smor od igre

Zero dobro je i rekao u srži. Nema gore kad se gura trenutna politika i reference pogotovo u Sci-fi i Fantasy. Zadnjih 10 godina su filmovi i serije nepodnošljivi upravo zbog dnevno-političkih referenci , vrlo često i vrlo preciznih referenci. Tako je recimo Musk imenom i prezimenom završio u hrpi SF serija čiji se pisci sad sigurno kaju jer se ispostavilo da lik nije nikakav tehnološki pionir, ili recimo u Brooklyn 99 gdje spominju Ellen i Oprah masu puta kao pozitivne osobe i zvijezde. To vrlo brzo i vrlo loše ostari.

No, svako djelo je obilježeno vremenom, tako ga treba i gledati, kao svojevrsni dokument, snapshot tog vremena. Ona prava su bezvremenska. Možda sa odmakom nešto što danas smatramo cringeom ili nam je potpuno promaklo, nam da neku novu perspektivu.
                Ali većinom, vjerojatno i je smeće, da.

chono Ja sam ga odigrao ali sam fan serijala. Zbog atmosfere i univerzuma koje jako volim sam zažmirio na neke nedostatke. Iako mi je bio lošiji od trojke i New Vegasa bio mi je ok.

Fallout 4 je izašao davne 2015. godine.

Starfield 2023. Ok, dodali su neke novitete ali to je svejedno onaj isti (zastarjeli) koncept. Koliko sam vidio po recenzijama.

Neka me isprave oni koji su igrali ako griješim.