resident_evil Pa sve mi je super… osim combata. Ne znam u sto ce se razvit i jel hoce, ali combat mi je jako los. Cijela mehanika oko cekanja da te napadnu, fokus bara i countera je promasaj. Jos je to rano pa ocekuj vise dojma kasnije. Mogli su komotno turn-based igru napravit koliko svaka strana čeka, pogotovo prvi boss fajt ako je to bio boss fajt - očekivao sam neku agresivu, pretvorilo se u partiju šaha.
S druge strane atmosfera i sve ostalo mi je vrh. Muzika bas jako udara na silent hill. Lokacije su mi za sada prekrasne, relativno velike ali i dalje zatvorene, i istraživanje mi je totalni vrh. Baš je strah u kostima, zvukovi čudo, ono, pravi horror kakvog pamtim.
Tehnička strana na pro - ja opce ne vidim te neke probleme. Malo blur i ta trava, ali ne razmem sta toliko ne valja. Nisam se zajebavao kad sam išao čitat vijest da vidim što ne valja. Meni grafički izgleda odlično, a baš da idem lovit detalje trave dok mi hoda neman s nožem iza leđa, pa i ne baš. Lupio sam 100 screenshota već, meni je predivna igra i izvodi se na Pro bez ikakvih problema, barem ne nekih velikih.