Dojmljivo i atmosferično. Treba vidjet konkretan gameplay.

Više vuče na Fatal Frame ili Siren nego na SH na prvu.

O je**m ti… Što napisati…

Baš ovih dana prelazim Silent Hill serijal, tj prelazim samo prva 4 jer nemam želudac za ostalo. Tj, ostatka ponude nije loš. Samo, to je jako slabo u odnosu na ono što je Team Silent ostavio iza sebe. Što se baš ovog tiče… Ne znam, kao što je @Zero napisao: "Više vuče na Fatal Frame ili Siren nego na SH na prvu." Ovako prema svamu što je ekipa ispričala, to će biti Silent Hill koji to nije. Možda će biti i odlčna igra, ali ne kao nešto što je za mene. Doduše,bio sam isto jako skeptičan kada si prikazali remake dvojke prije dvije godine, pa eto. Svi koji su odigrali imaju samo riječi hvale.

A s druge strane, možda je malo i u mojim očekivanjima. Team Silent je odavno gotov, što smo dobili od njih, dobili smo. Vrijeme je za neke druge magle.

Hej, ja sam prvi napisao da f znaci Fatal Frame 😤

Nego opasno lajkam otherworld. Krvavo cvijece umjesto zahrđale armature. Mooožeeeee iako nisam ni SHljubac ni Japanoljubac a odigrao sam glavna 4 nastavka. Držim na nišanu…

Me not like it 😆

Jebemti japanske kenje

Također mi se baš ne sviđa novi setting. To više nije gradić Silent Hill, niti ima postave iz njega…

Ne velim da ne bude dobra igra, dapače, očekujem je, ali nisu to trebali nazvati Silent Hill.

Sad su japanci došli na svoje i odjebali amere i zapad. Rade svoju igru na lokalnom području. Igra ovako sudeći po traileru nije loša bez sumnje.

Ali furaju se na stare slave djedovine zato su trebali promjenit ime franšize jer Silent Hill je bio izmišljeno ime gradića negdje u SAD-u po kojem je igra dobila ime.

A što ovo F znać? Fuck 😀 Kao Lies of P.

Sad tek vidim da je isto za promjenu imena predložio i kolega solidmerlin.

Slažem se, da nije Silent Hill u imenu više bi mi se sviđala najava, a ovako nisam hypan. SH1-4 je bila SH cjelina za sebe (iako 3 i 4 nastavak ne preferiram previše). Isto tako mogu reći i za Resident Evil koji je tijekom godina mjenjao žanrove, ali osobno za mene je pravi RE (1-3), pa zatim bi tu uključio Zero i Veronicu. RE4-6 je bila druga saga koju sam pregrizao. Nije to bilo to, ali ajde s vremenom sam prihvatio promjenu smjera, ali RE7 i 8 nisam niti neću pregristi i prihvatiti kao RE igre. Da je neko drugo imena da, ali kao RE ne.

Ako se pokaže iz gameplay perspektive, a posebno naracijski igra vrijedna da se odigra, ime čak i zanemarim i odigram, ali nisam previše zaintrigiran settingom tako da će se vidjeti još kada dobijemo više informacija i prikaza.

Sviđa mi se najava i prvo što mi je palo na pamet je Fatal Frame.

Iskreno više bi htio da je novi IP ali dobro. Nadam se uskoro najavi remake jedinice.

Ja na ovo gledam kao na reboot a to bas treba serijalu odaaaavno.