montoya Ovaj ima ogroman health i još se heala… Al dobro, na mjestu gdje je bila Trokka očekival sam nekakvu corrupted verziju nje - samo bi mi to trebalo 🙂 Riješil sam sad sve 3 side misije gdje je bila Trokka i vrijeme je za novi svijet…
elder8472 montoya Brate ak ti je taj fight zanimljiv onda svaka cast. Ja nisam bas uzivao tu mrzim spellcastere
montoya elder8472 ne volim ih ni ja, al svakakvi neprijatelji u jednom fightu daju malo čara 🙂 Tu sam bil u Great General setu. Tolko sam toga našel sa Bard setom, a niš ne koristim pa reko ajde, jedan po jedan da ih vidim… Imam i neki "Deadric" spear.
montoya elder8472 Deep Shadow - toga sam ja prije koristil za boss borbe. Sad sam na Skalpelu, valjda ga budem sredil.
montoya elder8472 kolko vidim, on je tip bossa na kojeg treba bacati poison/electric/fire potione. Al treba izdržati dvije runde s njim.
elder8472 montoya Eto da ti budem iskren ja nisam koristil niti za jednog bossa nis od tog. Sad dal znaci ili ne neznam. Al da skalper u p1 je ok al druga faza je meni bila hekticna. Btw sutra dolazi update i boss rush. https://khazan.nexon.com/en/main
montoya elder8472 kako sam bil blizu da ga pobijedim u jednom fightu jutros! Ostalo mu je možda 10% zdravlja ali me je gad sredil. U drugoj fazi je lud, ali zbilja osjetljiv na ove elemental potione. Nadam se da ga bum nekak uspel dobiti. Companion mi ponekad preživi do druge faze, a ponekad niti do polovice prve…
elder8472 Igra mi je super i sve al ovaj mode kaj su stavili je malcice previse. Mislim neda mi se da moram biti spot on sa svime jer u suprotnom te boss 2 shota. Nisam takav tip da to mogu. Tako da do izlaska dlc je to to. 😁
montoya elder8472 evo jučer, i to popodne - kad inače nisam efikasan, pala je i princeza: Moram reći da mi je u prvoj fazi dosta pomogel i companion. UPDATE: sad se borim s Hismarom, prvo ogromno čudovište kojeg nemreš bilo kak udariti.
DarkPunisher Ongbal je jednostavno vanzemaljac za ovaj zanr, ali tu se najbolje vidi koliko je combat genijalan ovdje. Greatsword je prespor they said 😃
montoya Pal je i Hismar! Borba nije stala u 15min capturea, pa ne počinje od samog početka… Al je ovo bilo intenzivno i zahtjevno.
montoya Kako ubija u pojam hodanje po rubovima u Great Temple! Jedva prođem vanjski dio, a onda me dočeka onaj nutarnji. Moram ih probati gađati kopljem, nema druge. Na 90% sam.
montoya Mučim se s Reese. U drugoj fazi jednostavno rastura… Companion mi je upgradean skoro do kraja i pomogne u prvoj fazi, gdje i umire, a mene ostavlja samog s beštijom. BTW General Khazan je izgubil zbilja sve… 😔
elder8472 montoya Kume probaj bez kompanjona, ak je reese problem vjeruj mi neces biti veseo kod ozme 😁.