Uhh, odlično.

Napravio sam preorder prije par dana, nadam se da će mi doć na d1.

Otvorim temu kasnije il ovih dana da imamo za igru. Ja stvarno očekujem puno, možda i previše.

Tuhy Ja stvarno očekujem puno, možda i previše.

To si i i ja mislim, ali beta mi je bas nenormalno sjela i sve sto ssm vidio do sad izgleda brutalno. Ma bit ce roba 😃

DarkPunisher meni je pak demo skroz los, cista kopija souls igara, nicime se ne istice iz mase, mozda sam u krivu, budemo vidli dok izadje.

renda nicime se ne istice iz mase

Zasad samo grafičkim stilom.

A ako dobijemo kvalitetno izvedenu Souls formulu (po demou mi je i bila, ono malo što sam odigro), meni će bit dovoljno.

4 dana kasnije

DarkPunisher

Jbga, nema Deluxe u fizičkoj verziji, tak da ja rokam od četvrtka. Taman ćeš odigrat malo i potvrdit mi da je igra genijalna 😃

Danas započeo sa Dynasty Warriorsima tak da će vrijeme do Berserkera bit kvalitetno popunjeno.

9 dana kasnije

Krenule su mi frcat devetke i desetke….. Yaaaaaay, kako mi je prokleto jebeno drago 🤩🤩🤩🤩.

https://screenrant.com/the-first-berserker-khazan-review-pc/

https://fextralife.com/the-first-berserker-khazan-review/

Nastranu ocjene, puno je važnije što su napisali kroz recenzije. Toliko hvale fight, lokacije i brutalno teške bossove da je bilo gušt za čitat.

To je to, dobili smo još jednu jebenu igru. Za ovu mi je baš nekak posebno drago da sam pogodil da će bit ovogodišnji dark horse.

"The First Berserker: Khazan is a brilliant blend of the Soulslike and Hack and Slash genres, offering some of the best combat in recent gaming years and an incredibly polished product. While it does have some shortcomings in its story, replayability, and occasionally borrows too heavily from past titles, if you live for action games such as Sekiro: Shadows Die Twice or Devil May Cry 5, this game will likely be your Game of the Year so far."

Tuhy Ma znal sam odma iz tehnical bete da bu ovo robetina.

Vec vidim da su poceli kukat u recenzijama na tezinu i bezveze story (bas igram ovo zbog storya hebo ja sebe), tak da ce tu gubit zasluzenu ocjenu ali nema veze, recenzije mi vise nista ne znace.

Ajoj. A ja htio story

Ma daj igrao sam takva sranja da ce mi ovo bit fenomenalno 😃 ako je dobar combat, progress te worldbuilding - imamo hit. I naravno dobar boss fajt. I dobra oruzja. Juj

foggy ma pusti ovog tutleka bez ukusa, evo igram i igra je brutalna. Bossevi vec u prvih 2h su jebeni, stalno neki novi abilityji, crunchy combat, ma kida.