AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ako nista, okupili smo se u ovom topicu :)
Meni je taj forum bio prvi od kako sam odlucio da zelim saznati nesto vise o svojoj plejki (tada ps3, a vec je bilo razmisljanja o nabavci ps4 pa reko moram se informirat prije nego kupim).
1000+ postova otislo u nepovrat...steta...mozda bi mogli doci do baze podataka pa podignut forum sa drugim hostingom...ili jednostavno ostat tu i rokat po svom ;)
Oj
Ako vam je tamo bilo dobro, ovdje će biti tisuću puta bolje...
Ako vam je tamo bilo dobro, ovdje će biti tisuću puta bolje...bili zivi pa vidili ;)
Torla CRO_Ghost juky Matador GehhhNinja iGameR fatamorgana ponovo se vratio psx.hr.pa ako imate kakve podatke da izvucete sa tog foruma i da zovemo sve clanove ovdje one koji jos ne znaju za ovaj forum
LOL
Jučer sjedim sa dragom na cugi i sretnem Raydena i kažem mu da nije trebao samo tako ugasiti forum, bez da članovima najavi takav potez i to, a kaže frajer baš me briga i sad vrati forum kada sam ja rekao da će FFA sve preuzeti...xD
A šta će preuzeti?? Svi koji su tamo bili dok je forum radio su bili i ovdje. Stvarno ne vidim šta bi FFA mogao preuzeti od PSX to je više neki interni forum od 10tak ljudi.
Fata zovi od tamo neke clamove.ja sam zvao markya,figa,zlacha,frank whitea,
I jos njih par
A šta će preuzeti?? Svi koji su tamo bili dok je forum radio su bili i ovdje. Stvarno ne vidim šta bi FFA mogao preuzeti od PSX to je više neki interni forum od 10tak ljudi.Pouzdano znam da neki članovi nisu bili na FFA sa Psx-a...
Aj dobro trebao sam napisat vecina aktivnih clanova s psx.A šta će preuzeti?? Svi koji su tamo bili dok je forum radio su bili i ovdje. Stvarno ne vidim šta bi FFA mogao preuzeti od PSX to je više neki interni forum od 10tak ljudi.Pouzdano znam da neki članovi nisu bili na FFA sa Psx-a...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
"Vec" ga je vratil?
Respect za legendu,brzina munje
Da, šteta...to je bio moj prvi forum... Sjećam se zlatnog doba tog foruma kada su bili aktivni "stari" članovi koji su sada svi mahom ozbiljni gameri (većina ih je u braku, imaju djecu ili su pred brakom).Evo i mene od nedavno prijatelju, drago mi je da si me se sjetio i spomenuo u postu :) .
Tamo sam prvi puta upoznao pojam trophy huntera i razliku između platinum igre i obične igre (snobovski aspekt za okorjele gamere koji nikad ne kupuju platinum izdanje).
Ne znam...ja sam istinski volio taj forum. Bio sam tamo šest godina. Ne mogu tek tako zaboraviti psx.hr (stari naziv cro-ps3).
Prve postove imao sam s @dude, dr.Ares Dabrich , no name, @wierd, pa poslije s mlađom ekipom, juky, CRO_Ghost, fatamorgana, Prika i Dark Indigo.
Meni je žao što taj forum polako nestaje...
Inace forum mi je stvarno odlican, ima brdo dobrih tema, svaki dan novih vjesti o igrama, ekipa mi se cini ok, uglavnom za sada sve pohvale.