StarFox_N U početku sam se jako veselio ovom MP-u jer sam mislio da će biti zamjena za BF. Sinoć pogledao neki video i glava me zaboljela. Skaču kao zečevi, pucaju na ljude hip fire na 100 metara itd. Debilno izgleda.
Miro Nisan niti mec uspio do kraja odigrati, kontrole i osjetljivost su kriminalne toliko postavki a nebi isus krist namistija, grafika ps4 60 fpsa li la nebi reka da bas je. Battlefiled sa temua
StarFox_N Probao sam MP. Odigrao sam 3 meča i izbrisao. Žali bože 100GB skidanja. Koje generično smeće.
milicevic87 Baš ću danas skinuti i probat. Zadnji delta force sam igrao na pc-u Ne mora biti izvanredna igra. Tek toliko dobra da imam neku pucačinu za tu i tamo ponekad upalit.
doctorfreak Ljudi loša je. Fakat je. Nemoj skidat. Igrajte rađe warzone, ako vam treba besplatna pucačina. Sada ima modove i s botovima ako ste baš loši.
Miro milicevic87 doctorfreak mrzim battle royale žanr iz dna duše. A da nema br moda ja nebi niti palio fps mp igre. Zato necu ni nabavljati bf6 jer jos nema br mod A Delta je steta skidanja koliko je lose
doctorfreak milicevic87 Kupi si bo6, sada ima keyeva za kupiti jer ljudi koji uzimaju nove konzole dolaze u bundlu…ja sam uzeo za cca 20e key. Iako neki pljuju cod meni je jako zabavan MP, tj mislim da ni nema nešto bolje. Delta Force je baš odron.
doctorfreak renda Da za ps5 cross-bundle..na njuskalu je lik prodavao… Malo se cjenkat i to je to… Njuškalo, face marketplace i vinted kao sa slike: Ako imas US account na cdkeys isto možeš uzet za 25$ key.
milicevic87 Izašao novi patch. Sad imam 120 fps na base ps5. I aiming je napokon malo bolji, s jačim aim assistom, prije je bio skoro neprimjetiv. Izašao je i tdm, s kraćim time to kill. Ako nastave poboljšavati igru, neće mi ni trebati bf6.