Developer: Media.Vision

Izdavač: Bandai Namco Entertainment

Žanr: RPG

Datum izlaska: 2025.

Platforme: PS5, PC, Xbox Series

Najavljena je nova Digimon Story igra. Prošle dvije Story igre bile su odlične. Poprilično snažna priča, velike roster Digimona i klasična turn based borba. Ostavio sam sate i sate igrajući ih pa se ovome stvarno jako veselim. Ako izglancaju igru da ne bude tehničko ruglo, ovo bi mogla biti baš prava RPG poslastica.

kabegami turn-based su bile? Koje? Kak sam previdio to

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

sanzo Cyber drolje? Moze bratjo, moze.

Su bile dobre, kao Digimon 3 sa ps1 dobre ili?

foggy

Jako dobre. Imale su taj neki Persona štih.

Borba je jako klasična i ne izlazi iz nekih već definiranih okvira žanra ali je jako zabavna a broj Digimona, evolucija i slaganja napada se činio gotovo neograničen. Uz to, kako sam naveo gore, imale su, za Digimone, izuzetno snažnu priču sa čak nekoliko twistova.

Jedino uzmi u obzir budžet, jer su mnogi dungeoni jako slični, poprilično linearni i vizualno nezanimljivi.

kabegami Priča je bila zanimljiva, pogotovo u originalu no nikakav spektakl. Highlight ove igre je ogroman broj Digimona, ogroman broj kombinacija za digivoluciju, fuzije i slično, dosta side contenta, dosta endgame contenta, pokemon-like sustav razvoja Digimona.

Jedini Digimon koji sam igrao bio je Digimon World 3 i ta igra je bila fenomenalna.

mjesec kasnije

Jedan kratki ali slatki trailer.

Vidim da će lokacije i arene biti puno raznolikije od Cyber Sleuth. Nadam se da će sve ostalo odradit kako treba.

Također, sviđa mi se taj anime, cel shaded vizualni stil. Samo da bude dobar, samo da bude dobar…

Prodano cim sam vidio Beelstarmon 😀

A sad mislim da je vrijeme da krenem Sleuth 2, u jedinici sam poprilicno gustao. Sve zivo se rijesilo, uz World 3 uvjerljivo mi bila najbolja Digimon igra.