Sin ima 4 godine, uredno cita i pise i poceo je uciti engleski, te ga samim time sve vise privlace reklame koje vidi na temu Minecrafta, a u zadnje vrijeme nemogu vise odbijati njegova stalna pitanja "tata, kada cemo igrati Minecraft?" Obozava minerale i skupljamo ih preko Novelle, a sada je vrijeme da izgradimo svoj prvi rudnik zajedno 😃 Vrijeme je…

• Uređivano

Btw, @chono zaboravio sam napisati. Svi moji prijatelji koji imaju tu sreću pa imaju djecu, ono… Ne mogu to opisati,,, Svima od 4. godine pa nadalje, Minecraft im je sami vrh prioriteta. U prosincu sam u Super Konzumu sreo profesora s faxa koji je bio u shopingu sa svojom malom curicom, mala ga je odvukla do Lego Minecrafta i kad sam ju pitao kako je, mala mi počela odgovarati informacijama o Minecraftu i to na ENG. Tejdan dana kasnije, odem na rođendan kod prijatelja koji ima sina koji je predškolski, tamo je još bilo ekipe (njihova rodbina) tih godina, stoje u redu za Minecraft kao što smo mi nekada za HOMM III. Nevjerojatno koliko klinci vole Minecraft.

herc i ja ga volim 🙈

Toliko toga novoga ima, nisam uopce pratio. I onda krenes obican survival i nemozes se odvojit od ekrana. Ima nesto u toj gradnji, proradi masta, kreativnost