Deadwalker A ono, solidno zapravo. Igara ko pljeve i ovako na prvu, dosta zanimljivih ideja. Isplatilo se pogledati.
Garrus_V Meni ovaj Mindseye odlicno izgleda, nadam se da se radi o tps-u s barem pristojnom pricom. Svaki put kad vidim hack and slash style gameplay uvijek pomislim fora izgleda, ali isto tako sve mi nekako baca na soulslike igre koje bas i ne volim.
weky Lajkam Until Dawn Aliena, onaj Tides of nešto, Pinokio i Stellar DLC-ove i bradati Returnal. Onimusha zakazala, izgleda drveno. Ostalo me uopće ne zanima. EDIT: i It takes two nova igra, al sve će spoilat trailerima
Zero weky Onimusha zakazala, izgleda drveno. True. Vjerujem da će biti dobro i ispolirano na kraju, ali baš djeluje kao sasvim druga krajnost onoga što nam danas serviraju kroz Souls klonove. Onimusha 2 će se odigrati svakako nekad. Odmah na hard, što preporučujem svima kao defaultnu težinu s obzirom da nije ni tako duga ni teška igra.
Tuhy Znači, TIDES, jebem ti krv, TIDES!!! I Returnal 2…bombetina. Lies of P dlc i Stellar Blade dlc - prodano istog trena. Hell is Us izgleda bogovski. Ali Tides, pa ono će izrulat
Tuhy Čak mi je i najava Days Gore Remastera sjela. Ono, vjerojatno ću ga odigrat. I zaboravio sam Lost Soul Aside… izgleda odlično. Sve u svemu sasvim oke preza. Bilo je par nepotrebnih gluposti, dost toga već viđenog, al ovih par novih stvari mi je bilo fenomenalno.
ThomasAAnderson Barem desetak igara od zanimljivih do jedva čekam. Odličan State od Play sve u svemu.
solidmerlin MH Wilds - ❌️ Sonic Race ❌️ Digimon ❌️ Lost Soul ❎️ Yakuza pirat ❌️ WWE ❌️ Border 4 ❌️ Split Fiction ✅️ Directive ✅️ FNaF ❌️ Midnight ❎️ Darwin ❎️ Warriors ❌️ Onimusha 2 ☑️ Onimusha WotS ✅️ MGS3 ☑️ Hell ☑️ Pinokio ✅️ Dreams ❌️ Days remaster ❎️ Lost Records ❎️ Armored core ❌️ Tides ☑️ Metal Eden ❎️ Mindseye ❎️ Saros ❎️ ---❌️Ne, ---❎️vjv Ne, ---☑️Možda, ---✅️DA
Raziel Ajmo neki quick summary članak za ovo što se desilo večeras. Nisan stigao pogledati, imao sam date sa suprugom.