Da ovakva firma ne stavi obavijest sto je bilo… Sony je bas postao smece firma, uvjerljivo vode u zadnje vrijeme. Cekamo sad korisnike da objave sto je zapravo bilo
PSN nije radio skoro 24 sata, Sony pretplatnicima pripremio poklon kao ispriku
Od kumice na placu do Muska svi rade za svoj profit pa tako i Sony….ja da toliko mrzim Sony nit bi ga kupovao niti čitao ili pisao o njemu…
turok99 Od kumice na placu do Muska svi rade za svoj profit pa tako i Sony
Znaci Sony je radio za svoj profit tak da im usluga nije radila 24h, i nakon te sramote nisu uopce svojim korisnicima javili sto se desilo. Imas pravo, to je prava firma koja radi za SVOJ profit, samo pitanje koliko takvih poteza budu povukli prije nego svi poludimo do kraja.
Jbt, mozete li 1 dan bez online igara?
- Uređivano
foggy Ma Sony je stvorio veliki core igrača, i nitko neće poluditi do kraja radi ovog što se desilo sada ionako će se kroz tjedan dana sve zaboraviti i spominjati će se jedino kod sljedećeg sličnog događaja kao fusnota. Desio im se hakerski napad, i eto jebiga ni prvi ni zadnji put i mi nismo mogli koristit usluge a njima je trebalo dugo da otklone i stabiliziraju servere. Jedino loše u svemu je njihova šutnja i ne izvještavanje o problemu odnosno nisu se oglasili o ničemu.
Izaći će GTA 6, TLOU 3, FF73 i ostalo i opet će se sve igrat na njihovoj konzoli, najavit će PS6 opet par godina star hardver s paprenom cijenom i opet će se prodavati ko vruće kifle. Poanta ovo im neće naštetiti ni najmanje jer u suštini jebo Sony ali svi volimo taj jebeni komad plastike nazvan Playstation.
solidmerlin ne
Twillight Jedino loše u svemu je njihova šutnja i ne izvještavanje o problemu odnosno nisu se oglasili o ničemu.
Ma jasno, sve 5. To što kažeš i ja mislim. Samo je bezobrazno kak tretiraju svoje korisnike. Nemam problem da nisam mogao offline igrati, pa ovo nisam ni osjetio, ali da igram nešto online i da mi zbog njih propadne subota, bio bi extra ljut.
Ha dobro 5 dana više a ni luk jeo ni luk miriso.
solidmerlin Jbt, mozete li 1 dan bez online igara?
Ja ne igram offline igre.