escoban renda Da stil igranja ce biti jednak, ali meni nekako ubija imerziju koliko vidim vizualno ona na sebi ima 2 oruzija i onda iz niceg izvuce koplje. Vec vidim kako cu maksimalno izbjegavat koristenje koplja i focus ce biti na dual katana. Mislim da su puno vise mogli izvuc sa stance+oruzija da mozes raditi svoj zeljeni build.
Flipper Novi info: Svijet je manje repetitivan nego u Ghost of Tsushima Fokus na istraživanju i slobodi igrača Karta je otprilike iste veličine kao u Tsushimi, ali je sadržajno gušća Cilj im nije bio “veće je bolje”, nego raznolikost i kvaliteta doživljaja Nova mehanika “memory” – može se u trenu prebacivati između prošlosti i sadašnjosti u određenim dijelovima igre Uvedena nova fizika snijega Kad se jaše konj kroz cvjetno polje, povećava se brzina trčanja Puno korištenja DualSense haptičkih efekata Priča je zanimljiva (bumo vidjeli) “Yotei Six” postoji ipakm redoslijed kojim se ubijaju Ima i dosta dodatnog sadržaja Općenito, naglasak je na slobodi igrača
Legendary_Hero Flipper Sve stoji, ali da je svijet manje repetivan? Ne sjećam se repetivnosti ikakve u Tsushimi.
DarkPunisher Legendary_Hero Sljedi korake, rinse and repeat, kampovi svi isti, lisice itd itd, igru je spasavala atmosfera i opcenito world design koji je besprijekoran. Jedino od side aktivnosti sto je valjalo su oni Mythic Tales.
Legendary_Hero DarkPunisher Onda su atmosfera i world design eliminirali tu repetivnost pa nisam primjetio.
Fetty DarkPunisher recimo ja također uopće nisam osjetio repetitivnost iako sam platinirao igru i odmah riješio Iki island - vjerojatno zbog silnih Assassin's Creedova koje sam odigrao 😝
solidmerlin Meni je Cušima toliko bila fantastična da sam krenuo obavljati sporedne zadatke (to inace radim samo u odlicnim igrama). Tek tu sam primjetio repeticiju i stao. Zavrsio sam i Iki Island.
Raziel solidmerlin To je poznata stara Samurajska tehnika, zvana Kobasjaši. Slična tehnika pomaže i kad silaziš sa komšijine žene, dok ovaj nenadano ulazi u svoj stan.
Miro Igra ce biti top Kako znam Pa tako sto je vec poslana za recenzije i recenzije idu tjedan dana prije izlaska, to nedaje nitko tko nije siguran u svoj proizvod