Prešao prekjučer!
46h, sva main i side oružja sam nabrijao do kraja, masu toga sam riješio. Rekao bi barem 70%
Igra mi je zakon! Gameplay, borba, istraživanje, soundtrack, imerzija svijeta, grafika, side misije sve to mi je bolje nego u jedinici.
Tsushima mi je bolja po priči, glavni lik mi je bolji/draži, bilo je više brutalnih scena.
Ne znam zašto ali što sam više igrao, to sam imao sve manje i manje napada na sebe iliti Onryo. Malo čudno osim kao toliko me se boje da više nitko ni ne želi veliku nagradu, bo.
Sve ovo što mi je bolje u Yotei je više manje logično jer je nova konzola i drugi nastavak.
Di su jedna i druga igra mogle još puno više podići na atmosferi je životinjski svijet. Znači još više različitih životinja i njihovo ponašanje ili lov na iste, šta god.
I druga stvar je više epskih animacija.
Kad bi baš morao birati koja mi je bolja stvarno mi se teško odlučiti ali mislim da bi ipak malu prednost dao jedinci. Jer sve ovo što je bolje u dvojci, odlično je i u Tsushimi.
Za kraj Ghost of Yotei 9/10. Volio bi vidjeti još jedan Ghost ali samo ex za PS6 i onda novi IP. Ili može odmah novi IP, to bi rađe. Uglavnom sve preporuke!