Ono sto me "frustira" kod ove je to sta ima dosta stvari koje su tako amaterski odradene.
Recimo ovi "puzzlovi" na snjeznoj regiji, pa jebem ti sve ako to nije vrijedanje inteligencije kolko je banalno napravljeno, nema nikakvog razmisljanja, amaterski.
Onda dalje, sve špilje i općenito interijeri kao da su radeni preko one stvari. Svaka špilja izgleda loše, banalan dizajn.
Imamo i cutscene i dalje (ne mislim ovdje na pre-rendered koje su dobro odrađene) gdje likovi izgledaju i drže se kao da imaju štap u dupetu, evo ne znam kako bi to drugačije opisao. Naišao sam i na glupave side misije al niti približno kao u Tsushimi.
Dok s druge strane ima toliko stvari koje su fenomenalno odrađene (art, world design, exploring, opuštajuće side aktivnosti, besprijekorna atmosfera, combat mi je i dalje jako zabavan i dinamičniji je od GoT), i zato kažem da frustriraju te stvari koje su odrađene tako kako jesu.
I dalje se slažem s Flipperovom recom, ovo je bolja igra u doslovno svemu naspram prethodnika no vuče za sobom neke boljke od Tsushime.
Uživam i tek sam na 50% priče, samo sam istraživao do sad nakon Onija praktički.