• Gaming Vijesti
  • Uz kratke gameplay isječke otkriven je novi Battlefield. Kreću masovna testiranja, prijavite se

Pročitaj na portalu
Članak

Uz kratke gameplay isječke otkriven je novi Battlefield. Kreću masovna testiranja, prijavite se

Electronic Arts i četiri razvojna studija okupljena u Battlefield Studios danas su prezentirali plan za budućnost serijala, uključujući prijave za testiranja i kratke gameplay isječke.

• Uređivano

Reka sam da necu biti hypan, ali zadnji 10 sek videja i opet sam na trainu 🤣

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

Gdje su roze puške, Nicki Minaj i zmajevi?

escoban teski bf3 vibes, imam nade da ce ubost s ovim. Ne smiju zajebat.

Htio se registrirati na Lab, well…

escoban ali zadnji 10 sek videja i opet sam na trainu 🤣

Pogleda sam ih sigurno 20 puta, ne mogu docekat 🤟🏻

• buz

•  
      •  
      •  
      •  

Nisam ni ovaj još probao.

• Fenix

•  
      •  

Meni je onih 10 sekunda bilo dovoljno za hajpanje., BF3 i BF4 vibes

Obećava, obećavaaaa! 😁😁

Bogme im je prilično retardiran ovaj sistem prijavljivanja. Stao sam u red noćas, stigao na red tek oko 6 ujutro, ali nakon toga prozor za prijavu traje samo 15 minuta. Sad opet Ha-Ha-Ha

Fenix bome da. Jučer oko 22 sam bio 30 tisućiti u redu i prije spavanja oko 23 sam išao refreshati stranicu i ubacilo me unutra odmah. Ispunio ankete, prijavio se i sad ćemo vidjeti. Refreshaj ponekad stranicu pa možda i tebe odmah ubaci.

sandidam znači imao si sreće. Ovako je kod mene trenutno

1 / 2

Znači ima hype-a i bit će igrača ako naprave kako treba. Čak me i zanima sad iako nikad nisam bio neki BF igrač.

Ajde vise neka naprave postenu igru bez gej roza sranja i skakutanja okolo k'o pijani majmun. Sere mi se od ovih hero cod shootera.

Veselim se naravno novom BF-u, ako sam igrao 2042, teško može gore od te igre. No treba biti skeptičan / oprezan, x puta je BF super izgledao na promotivnim trailerima, i onda je došao launch te totalni raspad sistema.