doctorfreak montoya Pustit ce to i prije…siguran sam u to… Inače na twitchu gledam da ima i botova… Nisam znao za to…dal oni samo popunjavaju prazna mjesta ili se može birat mode s njima?
Miro Ako fali ljudi ubacuje botove Ali vec sad kako vrime ide sve ja manje botova Popodne ih sigurno nece biti više
doctorfreak Miro Šteta…s njima barem malo mislim da sam dobar 😃 Inače Miro, dojmovi na prvu? Naprama beti?
Miro doctorfreak Inače Miro, dojmovi na prvu? Naprama beti? Pa radi puno bolje Graficki igra bomba Ali treba viditi kad krene navala kako ce to raditi, ja san poša na pir tako da tek sutra nastavljan
montoya escoban nisu oni krivi, milje ljudi su nahajpali - dal s pravom, tek bumo vidli. Ja sam na 459 000 ali ide prilično brzo dole.
Fenix escoban balancing će odradit svoje kao i u beti. Bolje da je tako nego nikako. Btw na Steamu već pola milijuna ljudi, moglo bi to i do milijuna kroz vikend. Totalna ludnica
doctorfreak escoban Gledam na twitchu lik je sa qua 340k došao ingame za cca 12 min. Svaka čast za sistemaše i servere. Samo za primjer…kod wow-a se na 100k čekalo satima…
Picek I ja skidam igru, nisam igrao pošten fps godinama, al ovo tako jebeno dobro izgleda. Mozete me dodati, PSN ID XcaliBird. Iako cu niti topovsko meso ziher 😂
escoban Deadwalker Vrag ih odnio zasto mi ubacivaju toliko botova u servere kad vec ima toliko igraca… A i ovaj matchmaking je sjeban bacio 5-6 gameova uvik iste 2 mape
ZigguratVertigo @Miro Je li moguće da smo bili u istom squadu maloprije? Breakthrough kao attackeri na New Yorku?
Miro ZigguratVertigo Miro Je li moguće da smo bili u istom squadu maloprije? Breakthrough kao attackeri na New Yorku? Ugasio prije 14h tako da ako je bilo do onda moguce
montoya Odigral 4 partije i na 18 killova sam, 0.391 ratio 😄 Ali ni jednog trzaja, nikakvo izbacivanje, igra je mape popunila brzinom vjetra - vjerujem pravim ljudima. Grafika je nekaj posebno, posebice kad se radi o MP-u.
ZigguratVertigo Miro aaa onda mislim da nismo, tek sam krenuo igrat od 8 navečer. Tip se zvao "MIRO" pa sam pomislio da si to ti 😅
Fenix Naravno da su morali ujebat nešto. Svi supportovi su žene i ne možeš promijenit nego moraš slušat kreštanja jer ih je najviše, a i meni je najdraža klasa
escoban Fenix a valjda su muskarci na drugim skinovima samo ih treba unlockat. Mene zasad matchmaking najvise smeta precesto serveri budu puni botova, a i map rotacija je uzasna imam filing da igram uvik iste 3 mape
fensisuperstar Fenix moraš slušat kreštanja jer ih je najviše To ti je trening omladine da znaju što ih čeka jednog dana :-D