Nexus @Fenix PSN: Cro_Nexus vec se zna. S tim da me ce me prvi tjedan slabo biti zbog poslovnog puta.
Fenix Miro koliko vidim serveri otvaraju tek negdje oko 4. Taman poslije posla Što se tiče portala, izgleda da se na custom serverima neće moći ugasit cross play
Miro Fenix Miro koliko vidim serveri otvaraju tek negdje oko 4. Taman poslije posla Koliko vidin ja igran 🤣🤣🤣
milicevic87 Ja otišao u gaming dućan, i nisu više imali bf6, sve rasprodano. Valjda nisu očekivali toliku navalu pa premalu količinu naručili. 😕 Miro Koliko vidin ja igran 🤣🤣🤣 Nemoj se previše hvaliti da rasturaš online, to su sigurno sve botovi 😄.
Miro milicevic87 Nemoj se previše hvaliti da rasturaš online, to su sigurno sve botovi 😄. Ma trcin i pokusavan 10 takedowna za trofej da to rjesin Fenix Miro javi kakav je Sve top za sad Samo ponavljan ovo je multi i to ce mi dosaditi za 2 dana Ja cekan Battle Royale mod
doctorfreak montoya Pustit ce to i prije…siguran sam u to… Inače na twitchu gledam da ima i botova… Nisam znao za to…dal oni samo popunjavaju prazna mjesta ili se može birat mode s njima?
Miro Ako fali ljudi ubacuje botove Ali vec sad kako vrime ide sve ja manje botova Popodne ih sigurno nece biti više
doctorfreak Miro Šteta…s njima barem malo mislim da sam dobar 😃 Inače Miro, dojmovi na prvu? Naprama beti?