Miro DarkPunisher escoban Ko god je mislio da ce biti samo mil sim skinovi je bedak nis drugo. Velika je lova da bi se toga netko odreka, a ja neman nikakvih problema sa skinovima ako sve radi Ko ce kupiti nek kupi ko nece nemora
Deadwalker Miro a ja neman nikakvih problema sa skinovima ako sve radi Nemam ni ja, do neke granice… normalnog. Nije to Fortnite pa da imamo ovako nešto: No kao što rekoh u više navrata, EA si neće moći pomoći i već budu našli nešto što će ubiti igru.
escoban Ja imam ogromni problema sa skinovima, da dodaju toggle off/on skinova sigurno bi igra na off . Mislim da je pitanje vremena kad ce neko prvi implementirat taj toggle i napokon zavrsit ovu problematiku koja je vecini prisjela.
StarFox_N Jednostavno rješenje. Napraviš opciju koju uključiš i onda ne vidiš te debilne skinove odnosno oni koji ih koriste tebi se prikazuju u standardnim uniformama. EDIT: escoban Eto doslovno u isto vrijeme smo rekli isto mišljenje.
Deadwalker Mislim da je dobrom dijelu igrača privlačni faktor kupovanja skinova upravo to da mogu drugima krvariti oči dok ih gledaju. Tako da taj toggle nisam siguran da će ikada zaživjeti.
ZigguratVertigo Par novosti iz videa: Više protagonista Vraća se engage mehanika iz BF4, uz to može se naredit squadu da baci granatu, scouta (pretpostavljam da je to isto što i spotting u mp-u, baci smoke ili uništi (ako je riječ o npr. tenku) Protagonisti sad aktivno govore šta rade (npr. lik kaže "nice" kad pokupi sniper, kad riješi snipera u zgradi kaže na foru "sniper down, move up!" ili "enemy engineer down") Za sad campaign mape su mix proširenih mp mapa i novih okruženja (npr. drugi dio New Yorka od one mape u multiju) Ima neki lives/revives sistem, ne zna se ako broj revivea ovisi o težini ali u gameplayju ispod healthbara ima 2 chargea ima malo veći level u kojem se moraju uništit 3 objectiva koji su par stotina metara udaljeni jedan od drugog, bit će vozila u campaignu (ne znam ako će bit u svim levelima), te u tom djelu postoji alarm i enemy reinforecemnts system MP class gadgeti bit će i u campaignu
DarkPunisher https://xcancel.com/_Tom_Henderson_/status/1971552412155683007 Ne znaju ovi napravit kampanju i to je to.
escoban DarkPunisher Koliko sam ja vidio idu na shemu da SP bude jednak MPu po gameplayu bez puno skriptiranja. Meni osobno to nije pozitivno, volio bi da idu na shemu COD-ovih kampanja al to vjerovatno kosta previse para i uzima previse vremena. I ako se nevaram imali su dosta problematike oko SP djela mislim da su cak minjali studio koji radi SP. A nakraju krajeva koga briga za SP, neka oni pogode MP dio ostalo sve more propast i SP i BR.
Miro DarkPunisher A slusaj ja san i zaboravija kad je dobra kampanja bila i u codu tako da…. Kupujemo radi mp-a i br moda a ostalo je bonus. I codu se tresu gace tako da bi i tamo moglo biti jebeno ako maknu SBMM to ce biti jebeni plus
ZigguratVertigo Za one koji će igrat campaign samo radi unlockova za mp, vraćaju se dog tag collectables iz četvorke. Ovog puta su nagrade slične kao i u mw 2019, xp boostevi, skinovi za vojnike i puške, ali i novi dog tagovi, emblemi i player cardovi. Izvor:
milicevic87 montoya ti bez PS+ ? Nemam ps+ skoro 3 godine. Baš sam nešto nahajpan za bf6, pa možda samo zbog te igre opet aktiviram. Neću uzimati day one, nego ću pričekati recenzije i iskustva tu na forumu.