Miro Pa zato i kažem da mi nije jasno zašto pojedinci pljuju tolko po cod-u? Šta to toliko ne valja u MP-u?
Radi odlično, pro ima i 120hz mod, matchmaking ultra brz jer očigledno ima igrača, velik izbor različitog oružja, nema kompliciranja sa klasama - doslovno peri deri kao stare pucačine, jednom kupiš imaš story, zombie i mp kompletno bez plaćanja gdje svaku sezonu dođe neka nova mapa…naravno neki skinovi se plaćaju ali fakat nisu bitni niti utjeću na igru…levelanje nagrađuje trud i doslovno je infinite za prosjecnog igraca…modanje svakog weapona na nacin da dodatke moraš zaraditi mi je isto top feature…Cheatera nisam primjetio ali doslovno ni jednom..i kada iskljucim cross-play nisam lrimjetio dulje čekanje na matchmaking..
Mape su također brutala…od poznatog nuketowna…do jednog stana gdje je totalna makljaža i slično…
Meni je fakat igra top iz svakog pogleda…i moze se igrat casual a bogami i ozbiljnije kroz ranked.
Ne mogu joj naci neku vecu manu, i to govorim kao netko tko također voli i bf…očigledno je problem u "djetinjastim" skinovima 🙂