Brijac Bit će roba ako ne useru nekim nepopularnim potezima s mikrotransakcijama i sličnim pa se zamjere igračima.
escoban Budimo realni, samo je pitanje vremena kad ce doci flashy skinovi. Samo se nadam da to nece biti u prvih godinu dana
Fenix Flipper što kažeš insajderu, ima li šanse da odmah otvore betu idući vikend? escoban ti si čini mi se već igrao? Kakav je feel? buz a dobro ti si valjda jedini nasjeo 😄
escoban Fenix Za alphu ono je bilo poprilicno impresivno, osobno bi pojaca recoil. Najveci minusi su mi bili trait-ovi klasa ja bi ih izbacio ali od toga vjerovatno nema nista, pa se nadam hard nerfu i sta sve klase imaju sva oruzija, nadam se da ce nakon bete odustati od toga zato ljudi molim vas nemojte ni pokusavat igrat unlocked sistem u beti.
Flipper Fenix što kažeš insajderu, ima li šanse da odmah otvore betu idući vikend? Teško. 😃 Bit će tamo negdje 7.8. ili najkasnije do 15. Ne bih se čudio 7. Taman tjedan poslije otkrivanja MP. 🙂
Deadwalker Jebeno izgleda, ali ostajem pri mišljenju da će EA brzo pronaći način kako sjebati igru u želji da monetiziraju brend sa svim mogućim sranjima što CoD radi.
escoban DarkPunisher Slazem se, al ako naprave dobar SP necu se zalit. COD sam dosta dugo kupiva iskljucivo zbog SPa
pravednik Pre alpha, visoka kvaliteta Prvi pinned komentar, kretanje i pucanje uspoređuje sa BF3 i BF4. Jedina mana kaže i želja, da oružje zaključaju po klasama, ostalo je bilo top već u pre alphi.
Miro Nikad necu zaboraviti kad san preorda jedan BF na zavviu isao je 2 para bokserica i igra. Zavvi ekskluziva Nikad jeftinije do igre i bokserica