Blitz Mene vise smeta sta su likovi doslovno najavili vec DLC, prije nego je igra uopce i izasla.
Ne znam tko moze podrzat takvu smecarsku politiku, ja cu izbrisat s liste svakoga koga vidim da ovo zavrti na konzoli.
Neki proizvođači imaju takvu praksu koja nije od jučer. Nije da podržavam, tipa DLC-e za Mass Effect sam redom sve piratizirao na PC-u iako su se kasnije nabavljali originali (igre, ne DLC-i). Preskočiti ME2 zbog takve politike Biowarea odnosno EA bi ipak bio epski propust. Na kraju dana, ta praksa će se nastaviti iako su i oni nadošli sa spoznajom da ne možeš raskomadati igru u valjda 16 DLC-a od kojih najduži traje 2-3 sata i onda očekivati da će igrači masovno pušiti tu praksu.
Što se naslova vijesti tiče, dodao bih da crni samuraj ne samo da ima smisla i povijesno kakvo-takvo uporište, već da je s obzirom na današnje vrijeme i potreban. A kako će to na kraju izgledati zapravo me uopće nije briga jer ovo ne mislim igrati s obzirom da je AC za mene osobno mrtav serijal koji je dobrano nadživio svoj vijek. Što ne znači da mnogi ne dijele ovo mišljenje. Uživaj i pusti druge da uživaju, jel.