Ići uspoređivati DMC s ovim je Blasfhemija da se razumijemo. Jedino ako pričamo o smeću od DMC 4 koji je isto tako bacio novog lika i izbacio nepotpunu igru van..Priseljen jer su bile loše reakcije na Nera, da bi onda ubacili Dante-a, s kojim onda ponavljas sve levele in reverse. Kretenizam na najače.
Dmc 5 je jebeno dobar. ( Ima Dante-a i Vergila), pametnom dosta + ostatak casta. Jebeno dobar combat/level design/humor/neprijatelji i fking brzina.
Ninja Guiden 4 je što? Iskreno ja ne znam.
Zakaj jebeni Yamaguchi ili kak se zove jebeni lik? Zakaj? Ko da nemaju dosta likova. Jbt daj mi Hayate-a iz DOA, ili igru sa Kazumi, Ayane i ostale. Između ostalog daj mi jebenog Hayabusu!
Problem danasnjih developera i publishera je da se žele dopasti svima. Square Enix i Ubisoft…khm khm. Daj bože da propadnu..
A ide i Koei Tecmo tim nizom. Mislim ne kužim. Imas jebenog glavnog lika, majstora doslovno, opakog i razjebanog Ninju koji reže sve pred sobom, i onda mi bacaš nekakvog cringe klinca sa još bolje Cringeavom pričom. Ma daj.. Necu spojlat dalje, pa niti ne mislim o tome pisati.
Ovo do sad me baš ono razočaralo. Ne znam dal samo ja vidim te grozne boje?
Hrpetina Ljubičaste, Crveni fking meni + sve plavo. Ono zašto? Target lock je glupo napravljen. Nemrete mi reci da je najbolji combat ikad, gdje kad? Do kud trebam doći?
Twin Blades su šugave u pm. Glavno da svaki napad napravim Izuma drop…
Protivnici i bosovi? Za sad sam onak neoduševljen.. Ak se to popravi ja cu prvi priznat svoju gresku. . .
Ali da mi je jedan Ninja takav, daj me naj…