Tuhy, sve ti jebem, nakon trailera odma preorder. Da, baca ovaj lik malo na Sama iz MGR, bas taj vibe, a moguce da bi i ono mogo bit Alexei ako budu isli na flashback bosseve semu. Nadam se da ce imati coop online pa da skupa bacimo i nadam se da ce sam srz combata biti kao u NG, a ne MGR jer one parry gluposti sa mashanjem gljive nije ni priblizno isto rewarding kao kad moras uciti timinge i igrati smislenije.
Uspio sam rjesit MN02, zmaj je bio jeben, ali kad sam skuzio kada mogu kaznit i kada nesmijem koristiti forward+trokut nije bio toliko gadan. Da je najgora misija daleko zasad, to je. AI je toliki tudum i zna puno puta na Rasetsu vec umrijet, naucio sam njega i one robote u dusu kako se krecu pa sam puno puta dolazio do zmaja i tako ga vjezbao usput. Doduse treba imati i srece da te bube ne uhvate u grab kod zmaja. Prakticki jedan hit od zmaja i mrtav si odma, to je ono najgore sto mu je damage pre OP.
Poceo sam nesto malo jucer MN03 i naravno Elizabeta me ubija 90% puta, ali jednom sam je i proso, samo sam sa malo healtha doso do fiend genshina i zalego. Ne cini se toliko tesko kad znas patterne u dusu, samo triba imat malo i srece kod Liz da neki udarci legnu i da mutavi AI joj skine bar 5% healtha.
Nadam se da ce sve tri biti platinirane do izlaska, ne stajem dok ne padnu u komadu.